Arum Friesland

Nieuws Archief - Nieuwsoverzicht van februari 2004

<< Terug naar overzicht

Arum-friesland is weer vernieuwd!

DINSDAG 24 FEBRUARI 2004

Ook deze website is afgelopen weekend weer vernieuwd, de website heeft een iets ander gezicht gekregen door de site nu in het midden te zetten en de bovenkant de voorzien van wolken. Mooi toch?
Verder is het lettertype iets kleiner geworden zodat de site, naar onze mening, beter leesbaar is. Voor mensen die de website op een resolutie van 800*600 bekijken is dat in ieder geval wel het geval.

Op de voorkant van de site is een "poll" verschenen, hier kunnen we de meningen peilen over bepaalde onderwerpen. Ook is er een "Vraag & Antwoord" onderdeel op de site gekomen, dit is een klein forum waar iedereen van mening kan wisselen of gewoon leuke discussies kan voeren (misschien leuk voor de jeugd en/of voor De Raat?).

Voor alle vragen blijven wij natuurlijk ook nog altijd bereikbaar onder de contact pagina!

0 reacties | Reageren?
 

De Gekroonde Leeuw is vernieuwd

DINSDAG 24 FEBRUARI 2004

Misschien hadden sommigen van jullie het al gezien maar de website van herberg "De Gekroonde Leeuw" is vernieuwd, na jaren hetzelfde uiterlijk en teksten eindelijk weer wat anders. Nu kan Jobje ook zelf de site onderhouden...
Ook kan er nu online een etentje of een feest worden gereserveerd. Bekijk dus ook eens hun website!

0 reacties | Reageren?
 

Zondagmiddagmuziek in Arum

DINSDAG 24 FEBRUARI 2004

Op de bovenzaal van Jan en Jobje had Herman Erbé afgelopen zondag weer een gebeuren georganiseerd. Deze keer had hij Vals Plat uitgenodigd. Een trio dat Nederlandstalige folk ten gehore bracht. Een gezellige zaal vol genoot van de liedjes over o.a. de liefde en de natuur. En dat alles zeer verstaanbaar.Naast mensen buiten Arum waren er ook veel dorpsgenoten. Wat is het toch fijn dat Herman en Josje steeds hun vrienden weten te strikken naar Arum te komen!

0 reacties | Reageren?
 

Nieuwe foto's

WOENSDAG 18 FEBRUARI 2004

Er staan weer nieuwe foto's in het fotoboek. Nou ja, nieuw... sommigen dateren uit 1929. Het betreffen hier enkele foto's van het beeld- en schoolmateriaal wat valt te bewonderen op 26 maart in de basisschool "De Hoekstien".
 
Verder was er afgelopen weekend in Jeugdhonk "De Raat" ook weer reden voor een feestje, Sven Hoekstra nam zijn digitale camera mee en schoot een paar plaatjes, ook deze zijn weer te bewonderen in het fotoboek.

0 reacties | Reageren?
 

125 Jier Kristlik ûnderwiis

WOENSDAG 18 FEBRUARI 2004

Freed 26 maart 2004 wurdt it 125 jierrich bestean fan basisskoalle "De Hoekstien fiert. Dy dei is der fan 17.00 oant 19.00 oere "iepen skoalle". Eltsenien is dan wolkom. Tidens de "iepen skoalle"  is der in útstalling fan foto's en âld skoalmateriaal. Ek is der leerlingewurk te besjen en binne der optredens fan de bern.

0 reacties | Reageren?
 

Karaoke in de Herberch

ZONDAG 15 FEBRUARI 2004

Vorige week zondag kon er weer gezongen worden in de Herberch. Om 4 uur 's middags stond Rinnie Schoot met de karaoke apparatuur gereed, maar geen mensen, om 5 uur was het echter gezellig vol. Bijeen gepraat door Wiebe van Dijk werd er uit volle borst gezongen. Opvallend was de goede zangstem van herbergier Jan Messchaert, het is dat ie al zo oud is, maar anders had hij hoge ogen gegooid bij Idols. Winnaar werd Robbie Molendijk, de aanmoedingsprijs was voor Lydia Epema en Annie Akkerman. De foto's zijn gemaakt door Janneke Jaarsma. Hartelijk bedankt Janneke. De foto's zijn te vinden in het fotoboek.

0 reacties | Reageren?
 

50e Biljart clubkampioenschappen

ZATERDAG 14 FEBRUARI 2004

De kampioenschappen werden op 12 en 13 februari voor de 50e keer georganiseerd, speciaal voor deze gelegenheid werden ook oud winnaars uitgenodigd en zo deden er dit jaar 23 mensen mee aan het biljarttoernooi van VV Arum.
Door het aantal deelnemers werd er deze keer volgens het knock-out systeem.
Lieuwe Reinsma won dit jaar, na een geweldige partij tegen Luitzen Nadema, voor de 6e keer het toernooi en komt daardoor een plekje dichter in het klassement "Meeste prijzen" die nog altijd word aangevoerd door Jacob van Althuis.
De 2e prijs werd dus gewonnen door Luitzen Nadema en 3e werd Piet Westra. Er was ook een aanmoedingsprijs, deze mocht door Feike Jaarsma in ontvangst worden genomen.
De prijzen bestonden uit vleeswaren en voor de winnaar was er naast de wisselbeker nog een extra ereteken. Deze werd aangeboden door Jan en Jobje Messchaert (Herberg de Gekroonde Leeuw).
Natuurlijk zijn er ook weer foto's genomen, met dank aan Debbie, deze zijn zoals altijd weer in het fotoboek te vinden. Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

0 reacties | Reageren?
 

Pier Bruinsma op vredesmissie naar Irak

ZATERDAG 14 FEBRUARI 2004

 

0 reacties | Reageren?
 

Woningbouw

ZATERDAG 7 FEBRUARI 2004

Een werkgroep van de Woningstichting en aannemersbedrijf Dijkstra en Draaisma uit Bolsward zijn druk bezig met de invulling van het woningbouw project achter de Polle. Het is nog steeds de bedoeling dat het deels koop- en deels huurwoningen worden. Het is nog niet zeker of men dit jaar al zal beginnen.

0 reacties | Reageren?
 

Vals Plat in de Herberg

MAANDAG 2 FEBRUARI 2004

Zondagmiddag 22 februari 2004 organiseert Herman Erbé weer een muzikale middag op de bovenzaal van Herberg "De Gekroonde Leeuw". Deze keer heeft hij het trio Vals Plat weten te strikken. Voor meer informatie kunt u doorklikken naar de website van Herman: Het Gemaal, Klik op de foto voor een vergroting.

0 reacties | Reageren?
 

V.V. Arum, 24e onderlinge zaalvoetbaltoernooi

ZONDAG 1 FEBRUARI 2004

Op zaterdag 31 januari werd alweer voor de 24e keer het onderlinge zaalvoetbaltoernooi georganiseerd en ook dit keer weer een groot succes.
Dit jaar streden 6 teams in de Africa Cup om de hoofdprijs, een voedselpakket.
Voor foto's en meer info klikt u hier >>

0 reacties | Reageren?
 

Terug naar bovenLinksYn omkriten