Arum Friesland

Nieuws Archief - Nieuwsoverzicht van april 2004

<< Terug naar overzicht

Stuur ook eens een E-card

DINSDAG 27 APRIL 2004

Elke foto uit het fotoboek is vanaf nu te versturen als e-card! In het fotoboek kies je een foto en deze bekijk je op het grote formaat, bijvoorbeeld deze. Onderaan die pagina zie je dan "Stuur deze foto als e-card!" staan.
Wanneer je hier op klikt kun je je gegevens invullen en de e-card versturen.

0 reacties | Reageren?
 

4 mei herdenking

DINSDAG 27 APRIL 2004

Het programma voor de 4 mei herdenking is als volgt:
19.45 uur:  Bijeenkomen bij het "Herdenkings Monument". Muziekkorps "Wubbenus Jacobs"  brengt koraalmuziek ten gehore. Leerlingen van de basisscholen verlenen hun medewerking.
20.00 uur: Twee minuten stilte
Na het spelen van het "Wilhelmus" is er gelegenheid tot het leggen van kransen en bloemen.

Graag 's middags vanaf 15.00 uur het parkeerterrein vrijhouden

0 reacties | Reageren?
 

3-bandentoernooi

DONDERDAG 22 APRIL 2004

Het afgelopen weekend werd het jaarlijkse 3-banden biljarttoernooi weer gehouden in Herberg De Gekroonde Leeuw. De organisatoren Remmert Appelman, Robbie Molendijk en Jan Messchaert konden 15 deelnemers welkom heten. Vrijdag werd begonnen met de voorrondes en zondagmorgen om 11.00 uur was iedereen weer present om verder te spelen.
De 1e prijs is gewonnen door Klaas Zijlstra, 2e Robbie Molendijk, 3e Hannes Oudendag, 4e Angelo Molendijk.

0 reacties | Reageren?
 

Nieuwe sponsor voor Arum 2

WOENSDAG 21 APRIL 2004

Afgelopen zaterdag werden de nieuwe shirts van het 2de elftal gepresenteerd. Hugo Wybenga van Motorfietstechniek Wybenga is de nieuwe sponsor van het 2de elftal.
Afgelopen zaterdag zijn er ook weer enkele foto's genomen, deze zijn zoals gewoonlijk te vinden in het fotoboek!

0 reacties | Reageren?
 

Plantenactie Wubbenus Jacobs

WOENSDAG 21 APRIL 2004

In de periode van 3 tot en met 12 mei houdt de muziekvereniging Wubbenus Jacobs weer haar jaarlijkse plantenactie. Er worden aan de deur verschillende planten verkocht.

0 reacties | Reageren?
 

Prijsvraag april

MAANDAG 19 APRIL 2004

In de rubriek "vraag en antwoord" staat de prijsvraag voor april.  Er is voor € 15,00 aan boodschappen te winnen. Het antwoord kan nog gegeven tot en met 30 april. Dus denk goed na of kijk in de Sparwinkel van Feike en Minze. Het gaat dus om het aantal Sparprodukten per soort: gewicht, smaken en dergelijke maakt niets uit. Jam bijvoorbeeld is wel in 6 smaken verkrijgbaar maar telt voor 1 produkt. Vloeibaar of in poedervorm telt ook voor 1 produkt.

0 reacties | Reageren?
 

Circus Koster

ZONDAG 18 APRIL 2004

Vanmiddag hadden Herman en Josje  weer een prachtig gebeuren georganiseerd. De middag in herberg "de Gekroonde Leeuw" had als titel Circus Koster een verwijzing naar het vroegere duo Circus Custers waar Herman Erbé voorheen in speelde. Met vele muzikale vrienden vermaakte Herman het publiek met wel zeer leuke Nederlandstalige liedjes. Over de liefde, de zee en wat niet al. Het optreden tussendoor van cabaretier Bert Koster maakte het tot een zeer vermakelijk en speels geheel. Het publiek werd aangenaam bezig gehouden en het was ook zeer duidelijk dat de spelers er lol in hadden om te spelen in Arum.
Nu de zomer in aantocht is maken Herman en Josje even pas op de plaats en gaan in de wintermaanden weer regelmatig in Arum iets organiseren.

0 reacties | Reageren?
 

Koninginnedag

ZATERDAG 17 APRIL 2004

 
Op zoek naar Koninginnedag 2008?

Koninginnedag 2004In samenwerking met Chr. Muziekvereniging "Wubbenus Jabobs" en Kaatsvereniging "Willem Westra" heeft Dorpsbelang Arum weer diverse activiteiten georganiseerd op 30 april. Voor het programma kunt u hier klikken.

0 reacties | Reageren?
 

Jota

ZATERDAG 17 APRIL 2004

JOTAHet Arumer jeugdtoneel Jota (Jongerein Toaniel Arum) heeft begin april een voorstelling gegeven in jeugdcentrum "de Raat". Van Booyen Tolsma kregen wij een aantal foto's, deze staan in het fotoboek onder Jeugdtoneel Jota.

1 reactie | Reageren?
 

Circus Koster (afscheidsconcert)

DONDERDAG 8 APRIL 2004

Herman Erbé maakte jaren deel uit van Circus Custers. Hun liedjes "Verliefd" en "Monica" zijn nu nog regelmatig op de radio te beluisteren. In 1996 hield Circus Custers op te bestaan. Om tegemoet te komen aan de mensen die toch nog graag eens repertoire van Circus Custers zouden willen horen komt er een zeer speciaal concert: Circus Koster in herberg "De Gekroonde Leeuw".

Herman zal samen met cabaretier Bert Koster (indertijd technicus van Circus Custers en al eerder gast van Herman in de bovenzaal) een aantal bekende en minder bekende nummers ten gehore brengen. Met band, bestaande uit: Johan Hoogeboom, André Hoekstra, Walter Kuipers en Frank Schaafsma, met medewerking van Jan Zethof. Het eerste concert van deze bijzondere bezetting zal ook gelijk het laatste zijn, dus kom kijken. Het concert begint om 15.30 uur.

0 reacties | Reageren?
 

De groeten van Gosse vanaf Aruba

DONDERDAG 8 APRIL 2004

ArubaEen tijd geleden kregen we een CD vol met foto's toegestuurd van Gosse, de marinier die een jaartje op Aruba mag vertoeven. Deze foto's zijn online gezet in het fotoboek. Hieronder nog een bericht van Gosse:

Hallo mensen, hier Gosse vanaf Aruba.
Ik ben hier nu vanaf 5 november 2003 en ik heb er nog geen spijt van, ik zit hier dan wel voor mijn werk maar prive vermaak ik mij ook uitermate goed, er zijn hier genoeg leuke en gezellige barretjes en discotheken en de meeste mensen denken dan ook dat dit het enige is wat we hier doen bij de mariniers. Maar dat hebben ze dan mooi verkeerd, het is hier zeker hard werken en met die hitte gaat alles zeker ietsje zwaarder. De standaard dingen die we hier doen is dan ook veel sporten, waaronder 3x hardlopen in de week, 2x in de week zwemmen ,en veel andere sporten.
Verder hebben we veel theorie, praktijk lessen en nog veel oefeningen naar het buitenland. Nou hier hou ik het dan maar bij!

Voor iedereen daar de groeten en tot horens! Gosse

0 reacties | Reageren?
 

Prijsvraag

ZONDAG 4 APRIL 2004

We hebben weer een nieuwe prijsvraag. Voor de winnaar is een Sparpakket beschikbaar ter waarde van € 15.00 beschikbaar gesteld door Spar supermarkt Tolsma. De winnaar mag een Arumer machtigen de prijs in ontvangst te nemen. Kijk voor de vraag in de rubriek Vraag & Antwoord. Meedoen kan tot en met 30 april 2004.

0 reacties | Reageren?
 

Nieuwe voorzitter Dorpsbelang

ZATERDAG 3 APRIL 2004

Gisteravond is het bestuur van Dorpsbelang voor het eerst weer bijeen geweest na de ledenvergadering. Het was de laatste vergadering voor Marten Douna en Lammert Hilarides. Henderina Huizenga werd gekozen als nieuwe voorzitter, vice-voorzitter werd Jan Walstra. Aafke Ploegstra was al secretaresse en blijft dat evenals Harmen van der Velde die de penningen blijft beheren. Als het programma voor 30 april en 4 mei rond is wordt dit op de site bekend gemaakt.

0 reacties | Reageren?
 

Uitslag prijsvraag

ZATERDAG 3 APRIL 2004

De vraagstelling bij de prijsvraag van maart was niet duidelijk. Daarom hebben we besloten dat iedere inzender mee mag loten om de prijs. Jannie Douna heeft de winnaar getrokken en de winnaar is geworden: D. Kingma. Deze jongedame kan samen met haar vriendje op de bank kijken naar een dvd met twee afleveringen van de t.v. serie Swiebertje.

0 reacties | Reageren?
 

Terug naar bovenLinksYn omkriten