Arum Friesland

Nieuws Archief - Nieuwsoverzicht van juni 2005

<< Terug naar overzicht

Geslaagden in Arum

DINSDAG 21 JUNI 2005

De één doet de school op slofjes, de ander zal er meer moeite voor moeten doen. Maar voor een heleboel Arumers kon vorige week de vlag uit. Eindelijk het diploma.

De volgende Arumers zijn geslaagd: Annie-Griet Anema, Sven Verheul, Hoite Reemer, Lioda Boersma, Jolanda Bouma, Gerda Idsinga, Elbrich Anema, Japke Bijma, Lutske Bruinsma, Anneke Bruinsma, Lysbeth Pietersma, Jan Dirk Sieswerda, Bart Reinsma en Stefan Reinsma.

Jongelui, van harte gefeliciteerd en veel succes met de toekomst!

Dan hebben we nog een oudere jongere die ook geslaagd is. Na een aantal jaren avondstudie is Tjeerd Epema geslaagd voor zijn ondernemingsdiploma. Ook voor Tjeerd is een felicitatie op zijn plaats.

Ja, met zoveel geslaagden loop je de kans dat je iemand vergeet. Ysbrand Dijkstra is in Leeuwarden geslaagd. Ysbrand, ook jij nog gefeliciteerd!

Na een herexamen is Nathalie Ruiter geslaagd aan het Bogerman Gymnasium. Van harte Nathalie. En we hebben er nog ééntje, ook Sybren Anema is geslaagd!!!

0 reacties | Reageren?
 

Een geslaagd Nederlands Kampioenschap pupillen

ZONDAG 19 JUNI 2005

Kaatsvereniging "Willem Westra" organiseerde gisteren in samenwerking met de KNKB het Nederlands Kampioenschap pupillen. Het verslag staat hier.
Er zijn nog extra foto's van de prijswinnaars geplaatst in het album "NK pupillen".

0 reacties | Reageren?
 

CBS de Hoekstien onoverwinnelijk in Witmarsum

ZATERDAG 18 JUNI 2005

Gisteravond werd in zwembad "Mounewetter" te Witmarsum de jaarlijkse zwemmarathon voor basisscholen uit de gemeente Wûnseradiel gehouden.

Aan deze marathon deden 12 groepen van 8 scholen mee. De Hoekstien was met 2 groepen vertegenwoordigd. Voor groep 1 zwommen Casper de Boer, Willy Miedema, Anita de Boer, Arjen Anema, Jelte Vis en Marieke Anema.

Deze groep was veruit de beste en zij mochten een de beker voor de 1e prijs, een wisselbeker en voor iedere deelnemer een medaille in ontvangst nemen. De 2e prijs was voor groep 2 van de Hoekstien, ook zij ontvingen een medaille. Kortom: een waar succes voor de Hoekstien.

Het volledige verslag staat op de website van zwembad "Mounewetter".

0 reacties | Reageren?
 

Scholenkampienschap Wûnseradiel in Arum

ZATERDAG 18 JUNI 2005

Afgelopen woensdag vond in Arum het scholenkampioenschap van Wûnseradiel plaats. Het volledige verslag kun u hier lezen.  Foto's staan in het album "Willem Westra 2005".

0 reacties | Reageren?
 

N.K. Kampioenschap pupillen in Arum

WOENSDAG 15 JUNI 2005

Aanstaande zaterdag wordt het N.K. Kampioenschap pupillen in Arum gehouden. Er doen 34 partuur aan mee, Arum is één van de kanshebbers, lees voor meer hier.

N.B.: De straatkaatsweek is uitgesteld. Deze wordt nu gehouden vanaf 27 juni t/m 1 juli.

 

0 reacties | Reageren?
 

Open dag Hijlkema

ZATERDAG 11 JUNI 2005

Sinds kort heeft Hessel Hijlkema een werkplaats en toonkamer in een pand aan de Baarderbuorren. Voor Hessel reden om een open dag te houden om te tonen wat er zoal bij hem gekocht kan worden.

Er wordt veel zelf gemaakt, dus ook op bestelling. Daarnaast importeert Hessel meubilair uit Bosnië. Ook kunnen er grasmaaimachines, ladders, spijkers e.d. gekocht worden.

Foto's van de open dag staan hier, voor nadere informatie kunt u hier klikken.

0 reacties | Reageren?
 

1e klas kaatsen in Arum

DONDERDAG 9 JUNI 2005

Afgelopen zondag organiseerde kaatsverenging "Willem Westra" een kaatspartij voor de heren 1e klas. Een verslag is geplaatst op de site van "Willem Westra".

0 reacties | Reageren?
 

Arum voelt zich bestolen

MAANDAG 6 JUNI 2005

Afgelopen zaterdag had het eerste team van VV Arum geschiedenis kunnen schrijven door te promoveren naar de 4de klasse. Het liep alleen anders. Waar de scheidsrechter een week eerder de beste man van het veld was kon je dat van deze scheidsrechter niet zeggen.

Een duel dat door strafschoppen moest worden beslist in het nadeel van Arum doordat een gemiste strafschop moest worden overgenomen. Een beslissing waar nog lang over nagepraat zal worden. Het verslag van Pieter Tolsma is hier te lezen >>

Foto's staan in het fotoboek >>

0 reacties | Reageren?
 

TV Arum kampioen

MAANDAG 6 JUNI 2005

De tennisers zijn afgelopen zaterdag kampioen in hun klasse geworden, omdat de cameraploeg toch aanwezig was zijn ook daar een paar foto's van gemaakt. Je vindt ze hier >>

0 reacties | Reageren?
 

Ook nee tegen de grondwet in Arum

DONDERDAG 2 JUNI 2005

Ook in Arum is gisteren gestemd over de Europese grondwet. Er konden 722 kiezers stemmen. Er zijn 490 stemmen uitgebracht, dit is een opkomstpercentage van 68%, voor de grondwet stemden 183 personen (37,55%) tegen stemden 303 personen (62,5%). Het aantal blanco stemmers was 4.

0 reacties | Reageren?
 

Terug naar bovenLinksYn omkriten