Arum Friesland

Nieuws Archief - Nieuwsoverzicht van januari 2006

<< Terug naar overzicht

Verkoop nieuwbouw start in februari

DINSDAG 31 JANUARI 2006

Zaterdag 25 februari 2006 wordt gestart met de verkoop van de kavels en de woningen in Arum. Hiervoor is de kantine en en de raadszaal van het gemeentehuis in Witmarsum gereserveerd.

Hiervoor is de zaterdagochtend van 09.00 - 12.00 uur ingepland. Om 9.00 uur, 10.00 uur en 11.00 uur wordt een presentatie gegeven van de plannen in de Raadszaal. In de kantine zijn dan de verkoopstands/informatiestands van De Friese Greiden Groep, bouwbedrijf Heeringa en Bouwgroep Dijkstra Draaisma.

Belangstellenden kunnen inschrijven op een kavel of een optie nemen op een woning. Bij dubbele optie op deze dag zal er geloot worden.

1 reactie | Reageren?
 

Nieuwbouw Nieuws (3)

MAANDAG 30 JANUARI 2006

En alweer nieuws over de stand van zaken betreffende het uitbreidingsplan in Arum.
Van Sanne Wind Makelaardij kregen wij een 3d foto opgestuurd, hierop is te zien hoe de 16 half-vrijstaande woningen er ongeveer uit komen te zien.

Eind februari staat een informatieavond op de planning, de exacte datum moet nog bekend worden gemaakt.

Belangstellenden kunnen zich alvast opgeven bij Sanne Wind. Dit kunnen ze doen door te bellen, te mailen naar info@sannewind.nl of het contactformulier te gebruiken op de site van Sanne Wind (http://www.sannewind.nl/)
Vermeld hierbij wel je volledige adresgegevens, telefoonnummer en eventueel een e-mailadres.
Zodra er meer bekend is krijgen zij bericht van Sanne Wind. Mochten wij ook meer informatie krijgen zetten wij dit uiteraard op de site.

Op de website van Sanne Wind vind je onder "Aanbod -> Nieuwbouw" en dan "Arum" vind je (meer) informatie en kunnen ge´nteresseerden zich ook opgeven.


Zo gaan de 16 half-vrijstaande woningen er uit zien

Lees ook:
Nieuwbouw Nieuws (2)
Nieuwbouw Nieuws

Of ga naar de speciale "Nieuwbouw" pagina

0 reacties | Reageren?
 

Toneelstuk Frysk Selskip

MAANDAG 30 JANUARI 2006

Afgelopen zaterdag was de uitvoering van het toneelstuk van het Frysk Selskip. De dag ervoor was de generale repetitie. Frits Weening stuurde ons een aantal foto's, waarvoor dank.

De foto's vind je in ons welbekende fotoboek >>

0 reacties | Reageren?
 

Sudoku, wanna play?

DONDERDAG 26 JANUARI 2006

Het schijnt de nieuwste rage in spelletjes-spelend Nederland te zijn, Sudoku! Elke dag vind je er al eentje in de krant (LC) en overal zie en hoor je het. Daarom hebben we nou ook onze eigen Sudoku pagina!

Maar wat is dat Sudoku nu eigenlijk?

Een Sudoku puzzel bestaat uit een blok met 81 vakjes, verdeeld in 9 kleinere vakken (3 bij 3),9 rijen en 9 kolommen. De puzzel is op te lossen door de cijfers 1 t/m 9 in de vakjes te zetten. Echter mag een cijfer maar 1 keer voorkomen in een rij, kolom en in een vak van 3 bij 3. Zie ook hier >>

De Sudoku puzzels op Arum-friesland.nl zijn wel in het Engels maar wel gemakkelijk te spelen.
Dus speel Sudoku! (pas op: verslavend)

1 reactie | Reageren?
 

Arum twee op tournee!

WOENSDAG 25 JANUARI 2006

Het tweede elftal van de v.v. Arum oftewel "het beloftenteam" speelde afgelopen zaterdag (21 januari) een oefenwedstrijd in het Cambuur stadion. Voor een kortverslag zie 
Foto's staan in het album Arum twee op tournee.

0 reacties | Reageren?
 

Vaarroute

DINSDAG 24 JANUARI 2006

Een paar jaar geleden zijn in Wűnseradiel diverse bruggen opgehoogd om het watertoerisme vanaf Bolsward naar Harlingen te stimuleren. De bedoeling was dat er een verdere verfraaiing zou komen. Dit krijgt langzaam maar zeker gestalte.  

Arum krijgt achter de huizen van de heer Rienks en de familie Bijma een aanlegsteiger van ca. 72 meter. Hiervan is een klein gedeelte wat lager zodat hier kano's kunnen aanleggen. Ruimte blijft voor een eventuele koek en zopie tent van de ijsclub. Het is de bedoeling dat de steiger in mei dit jaar aangelegd zal worden.

De kans is ook aanwezig dat de nieuwbouwwijk ook een aantal kleine aanlegsteigers krijgen. De vijverpartij, waar in de krant over te lezen was, komt naast "de Blije Vogel" en loopt smaller door achter de Polle langs richting van Systzamaweg.

0 reacties | Reageren?
 

Nieuwbouw Nieuws (2)

DINSDAG 24 JANUARI 2006

Er zit weer nieuws aan te komen betreffende de uitbreidingsplannen in Arum. Daarover lees je deze week meer.

Wel hebben wij tijden geleden (dus dit is een beetje aan de late kant) een nieuwe tekening gekregen. Zoals iedereen op onderstaande tekening kan zien zal er aan de kant van de Polle een sloot komen die aansluit op de Arumer Vaart.

Zie ook "Informatie Nieuwbouw"

Lees ook:
Nieuwbouw Nieuws (1)

0 reacties | Reageren?
 

"Och heden Heit"

ZATERDAG 21 JANUARI 2006

"Och heden Heit" is it toanielstik dat it Frysk Selskip spilet op sneon 28 jannewaris in Herberg "de Gekroonde Leeuw". Yn de Grifformearde Tsjerke sil de it stik spile wurde op freed 3 februwaris.
Harmen Westra hat foto's makke fan in rippetysje, dizze stean hjir.

 

0 reacties | Reageren?
 

Frysk Selskip Arum

ZONDAG 8 JANUARI 2006

It Frysk Selskip Arum hÔld mei koarten wer harren ¨tfierings. Oane Anema hat efkes yn syn foto's str¨nen west en we hawwe wat foto's yn it album: Frysk Selskip Ôld setten.

0 reacties | Reageren?
 

Nieuwjaarsfeest in de Herberg

MAANDAG 2 JANUARI 2006

Gisteravond had Herberg "de Gekroonde Leeuw" weer haar traditioneel nieuwjaarsfeest. Na een aantal jaren muziek van John en Lieuwe speelde nu "Duo Tears" uit Enkhuizen. En spelen konden ze!

Jong en oud vermaakte zich prima. Het leek op het einde net een popconcert. Tussen de bedrijven door zorgde Pieter Tolsma voor de muziek via het grote scherm. Foto's zijn hier en hier te vinden.

0 reacties | Reageren?
 

Terug naar bovenLinksYn omkriten