Arum Friesland

Nieuws Archief - Nieuwsoverzicht van februari 2006

<< Terug naar overzicht

DJ's in Jeugdhonk De Raat

DONDERDAG 23 FEBRUARI 2006

De soos in Arum heeft weer een feestje op de planning en wel op 10 maart aanstaande. Dit keer hebben ze 2 DJ's weten te strikken en dat zijn dit keer niet de minste: Op 10 maart komen DJ Penoze en DJ Da Pauli de soos op stelten zetten!

DJ Penoze (Eduard van der Hoek) en DJ Da Pauli (Paul Henstra) komen beide uit Leeuwarden en hebben beide ook al op de grotere feesten staan te draaien.

Waar? Jeughonk De Raat, Arum
Wie? DJ Penoze en DJ Da Pauli
Wanneer? 10 maart
Hoe laat? 20.30 uur
Wat kost het? 5 Euri

Don't miss it!

4 reacties | Reageren?
 

Duo Tears speelt zondag weer in Arum

MAANDAG 20 FEBRUARI 2006

Aanstaande zondag om ca. 17.30 uur komt Duo Tears weer over de Afsluitdijk om in Arum een spetterend optreden te geven in de gelagkamer van de Herberg. Wie herinnert zich niet de grandioze nieuwjaarsdag met dit duo. Deze keer neemt Menno zijn collega Joost mee.

2 reacties | Reageren?
 

Restaurant Tandjong Priok

DINSDAG 14 FEBRUARI 2006

Sinds enige weken zijn we in Arum een restaurant rijker, namelijk het Indonesisch Restaurant Tandjong Priok. Afgelopen tijd viel er in de media al het een en ander te lezen over de opening van het restaurant. Zo stonden ze ook in de WeekUit! van de Leeuwarder Courant waar elke week een verslag staat van een onaangekondigd bezoek aan een restaurant.

Tandjong Priok (genoemd naar de havenstad van Jakarta) is zoals gezegd een Indonesisch restaurant. De eigenaars zijn Sicco en Esther Gerlsma. Op de menukaart vind je een beperkt aantal menu's die echt Indonesisch zijn.

Het restaurant is open vanaf donderdagavond tot en met zondagavond. Reserveren wordt aanbevolen en kan via 0517 - 641842

3 reacties | Reageren?
 

Nieuwbouw nieuws (4)

ZONDAG 12 FEBRUARI 2006

De Verhoeven groep is bezig met het bouwrijp maken, op dit moment kan men niet verder omdat de wijzgiging van de sloot nog moet goedgekeurd worden door het Wetterskip. Men verwacht hier deze week bericht van.

Vervolgens heeft men nog 6 weken nodig om sloten te dempen, nieuwe sloten te maken en trace uit te zetten. In week 13 komt de volgende fase aan de beurt, hierna komt de noodbestrating erin. De bouw zal dan eventueel eind mei gestart kunnen worden.

Planning traject bouwvergunning:
Begin januari heeft de gemeeent fase 1 van de huurwoningen goedgekeurd, deze ligt tot half februari ter inzage. Daarna volgt een technische tooets, dit duur ca. 3 weken. Vervolgens ligt het weer 6 weken ter inzage. Eind april is het onherroepelijk.

N.B: het is een planning en een planning kan door allerhande oorzaken nog wel eens wijzigen.

Huurwoningen

Koopwoningen

0 reacties | Reageren?
 

Terug naar bovenLinksYn omkriten