Arum Friesland

Knappe winst v.v. Arum 1

MAANDAG 31 OKTOBER 2011

Arum 1 boekte afgelopen zaterdag een prima overwinning tegen de nummer drie SVM uit Marknesse. De eerste helft voetbalde Arum nog aardig mee met SVM. Maar de tweede helft was het, tegen dit mooist voetballende team van deze competitie, terugtrekken en loeren op de counter. De uiteindelijke 2-1 overwinning was dan ook een zeer knappe uitslag. In de eerste helft kwam Arum via een strafschop, nadat Jacob van Althuis was gevloerd, op 1-0 (IJsbrand). Na rust zocht SVM vol de aanval en kwam dan ook terecht op 1-1. Daarna hield de jonge Arumer verdediging zich prima staande. Op de counter blijft Arum levensgevaarlijk. en omdat SVM niet scoorde viel het doelpunt aan de andere kant. Topscorer IJsbrand maakte prachtig de 2-1. En zo doet Arum prima mee en staat het met 14 punten voorlopig zesde (van de 14)
Ook alle andere teams van v.v. Arum kwamen in actie. Arum C1 en Arum E1 zijn nog steeds ongeslagen. en Arum 2 staat nog steeds aan kop. Zij spelen overigens dinsdag a.s. de bekerwedstrijd uit tegen ONT 3.