Arum Friesland

Arum ronde verder OFK

MAANDAG 9 JANUARI 2012

Het zaalvoetbalteam van de v.v. Arum is er in geslaagd om de volgende ronde te bereiken van het Open Fries Kampioenschap zaalvoetbal te Franeker, Er werden in de voorronde 4 van de 5 wedstrijden gewonnen met soms oogstrelend voetbal. Het team bestaande uit Nico Bruinsma, Ronald Reinsma, Julius de Snoo, Robert Rinia, Lammert Wagenaar,  Tjeerd Hoekstra, IJsbrand Dijkstra en Jacob van Althuis, won achtereenvolgens van St. Jacob (3-0), Zwaagwesteinde (3-0), V. en V.'68 (4-0) en Broekster Boys (2-0). Van het Groninger Exstudentius werd met 2-1 verloren. Maar de eerste twee plaatsten zich bij de laatste 32. (96 teams dingen mee om de titel)
En Arum was 1 wedstrijd voor het einde al geplaatst. Het team staat trouwens onder leiding van Kerst Heida en oud-Arum speler Evert Tolsma. Komende zaterdag 14 januari speelt Arum weer in een poule. Nu met vier in de poule en de eerste twee plaatsen zich voor de laatste 16. De tegenstanders zijn inmiddels bekend n.l.: St. Anna, GAVC en De Walde. Arum speelt haar eerste wedstrijd zaterdag a.s. om 10.00 uur / vervolgens om 11.25 en 12.33 uur. Bij evt. plaatsing bij de laatste 16 volgt een knock-out systeem. zie ook: http://www.zvfonline.nl/OFK
Het wordt dus zaterdag 14 januari a.s. een drukke dag voor de v.v. Arum met het OFK, het onderlinge zaalvoetbaltoernooi te Makkum en het onderlinge zaalvoetbaltoernooi Arum - Stormvogels'64 voor de F- en E-pupillen te Achlum.

Wedstrijdmoment uit Arum-Broekster Boys 2-0 in de nieuwe hal van de Trije

5457 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?