Arum Friesland

Arum verliest derby

MAANDAG 27 OKTOBER 2014

Arum 1 van de plaatselijke voetbal vereniging trad afgelopen zaterdag aan tegen en in Makkum. Zij zijn de trotse koploper in de vierde klasse A. Makkum was duiselijk de eerste helft de betere ploeg. Na rust kwam Arum toch nog even terug maar op de 3-1 einduitslag was niks op af te dingen. Arum kwam overigens wel sneu via een penalty op een 2-0 achterstand voor rust. Na rust maakte Lammert Wagenaar de 2-1 namens Arum.
zie voor de foto's van deze wedstrijd, gemaakt door Henk Bootsma hier.

Verder zijn de F1-pupillen nog steeds in de running voor het kamioenschap. De Walde werd met 4-1 verslagen. De C-junioren doen het ook nog steeds prima. en houden aansluiting met de top. Arum/Mulier A1 behaalde een ruime overwinning in Tzummarum. zie voor verder uitslagen en verslagen op www.vvarum.nl

3763 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?