Arum Friesland

Eerste winst voor Arum 2

DINSDAG 3 NOVEMBER 2009

Het tweede elftal van de v.v. Arum heeft het dit seizoen in de 4de klasse moeilijk. Oftwel moeite met scoren. Met 2 punten uit 7 wedstrijd stond het nog net niet onderaan. Maar zaterdag won Arum met 3-2 tegen Ouwe Syl een boeiende wedstrijd. Arum kwam in de wedstrijd al vroeg op een 1-0 voorsprong door Almer Anema. toen ook spits Atze Bosch voor 2-0 tekende leek het een gelopen koers. Echter Ouwe Syl kwam terug naar 2-1 en vlak voor rust kreeg het zelfs een penalty. Maar keeper Halbe van der Schaaf ronselde de bal uit het goal. Vlak na rust mocht Arum zelf een penalty nemen. Michel Jorna bleef koel en scoorde de 3-1. Toch werd het weer spannend want werd al weer vrij vlot 3-2. In blessuretijd, die bijna 10 minuten duurde, kreeg Ouwe Syl weer een penalty. Maar weer was het de held van de middag Halbe die redding bood. Komende zaterdag speelt Arum 2 tegen de nummer laatst Leeuwarder Zwaluwen. Een heuse zes punten wedstrijd.

Arum 1 speelde afgelopen zaterdag het eerste half uur prima. Arum maakte via IJsbrand Dijkstra 1-0. maar vlak daarna viel de gelijkmaker. Daarna heeft Arum geen aanspraak meer op de winst kunnen maken.

De B-junioren leden afgelopen zaterdag een gevoelige nederlaag. De C-junioren lijken op weg naar de top. De
F-jes  maakten hun eerste doelpunt en de H-pupillen wonnen nu van Bolsward met 4-2. Zie voor overige uitslagen en uitslagen de v.v. Arum pagina.