Arum Friesland

Ruime winst v.v. Arum 1

ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011

v.v. Arum 1 pakte afgelopen zaterdag haar eerste overwinning van het seizoen. In en tegen Espel werd het maar liefst 5-0. en zo klimt Arum van de 12de naar de 7de plaats. Arum was de eerste helft al beter maar kon de dat niet in de score uitdrukken, met 1-0 (doelpunt Nico) ging men de rust in. Vlot na rust kwam Arum op 2 (Nico) en 3-0 (IJsbrand) en de wedstrijd was gespeeld. De score werd nog uitgebreid na doelpunten van Ijsbrand en een harde schuiver van Julius de Snoo. Een knappe overwinning. Komende zaterdag wacht Workum (team van oud Arum trainer Frans Molenaar) thuis om 14.30 uur.
Ook alle andere teams van de v.v. Arum kwamen in actie. Arum C1 behaalde weer een ruime overwinning. De F-jes en de E2 behaalden prima overwinningen. en dat gold ook voor de allerkleinsten de Minipupillen (zie foto). Zij wonnen na een spannende wedstrijd met 5-4. Zie voor alle uitslagen en programma: hier

4830 keer bekeken | 1 reactie | Reageren?