Arum Friesland

Arum wint in de polder!

ZATERDAG 5 NOVEMBER 2011

Arum 1 speelde afgelopen zaterdag in de polder tegen Tollebeek. Arum won maar de 3-2 winst was zwaar bevochten. Arum startte niet best en kwam al gauw 1-0 achter. Maar na een 20 minuten werd Nico Bruinsma neergelegd in het strafschopgebied. Nico nam zelf de penalty en dat betekende 1-1. Diezelfde Nico zorgde op aangeven van Julius de Snoo voor 2-1, tevens de ruststand. Na de rust was het de uitstekend spelende Tjeerd Hoekstra die voor 3-1 zorgde. Maar Tollebeek maakte snel 3-2. daar bleef het bij. "In een niet al te beste uitwedstrijd toch drie punten pakken dan doe goed mee" , zo sprak de 2 scorende Nico Bruinsma na afloop. Arum staa nu knap vijfde!

Arum 2 won de topper in Leeuwarden tegen Lions 2 en blijft koploper. Arum 2 kwam 2-0 voor, 3-2 achter en won uiteindelijk met 4-3. Arum 2 doet het ook prima in de beker. In de eerste ronde, nadat ze de voorrondes al hadden overleeft, won het tweede afgelopen dinsdag met 5-2 van ONT uit. Zie bekerverslag en verslag tegen Lions: ONT & Lions

Arum C1 won weer ruim en staat bovenaan. En ook Arum E2 is nog steeds kampioenskandidaat. Al werd een gelijkspel tegen Leeuwarden pas in de laatste minuut veilig gesteld.