Arum Friesland

Arum wint van De Sweach!

MAANDAG 11 FEBRUARI 2013

Zaterdag 9 februari j.l. kwam v.v. Arum 1 voor het eerst, wat betreft de competitie, in actie in dit nieuwe jaar. Met goed voetbal werd er met 2-1 gewonnen van het hoger staande De Sweach. Door deze overwinning doet Arum nog volop mee in de 2e periode. Al in de 1e minuut was het raak. IJsbrand Dijkstra maakte simpel 1-0. Vlak voor rust kwam het hoogtepunt van deze middag. Kevin Jaarsma, die steeds beter zijn draai vindt, stifte in de laatste minuut voor rust, de bal fraai over de keeper (zie foto). Arum had na de rust de wedstrijd op slot kunnen gooien. Maar dit bleef uit. De sweach kwam terug in wedstrijd. Maar het bleef 2-1.
Arum 1 staat met De Walde nu na 5 wedstrijden bovenaan in de tweede periode. In dat kader speelt Arum de komende twee weken tegen geduchte tegenstanders. n.l.: zaterdag 16 febr. a.s. DESZ thuis en daarna De walde uit. Zie voor een uitgebried verslag www.voetbalnoord.nl en voor een prachtige foto-reportage: zie het fotoboek op deze site: Arum- De Sweach. De foto's zijn gemaakt door Willen Rienk Miedema

4075 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?