Arum Friesland

De eerste klap....

ZONDAG 8 SEPTEMBER 2013

De eerste klap is een daalder waard. Dat was de uitspraak van 1 van de 2 trainers van v.v. Arum 1 na de gewonnen competitie wedstrijd uit tegen Tollebeek. Het werd maar liefst 5-1 voor Arum in de polder. een prima start van het seizoen. Kevin Jaarsma tekende voor de eerste twee Arumer doelpunten. bij de stand 1-2 scoorde IJsbrand Dijkstra nog een hatrick. Einduitslag 5-1. Komende zaterdag 14 september speelt Arum thuis tegen Heeg.
De overige teams van de v.v. Arum kwamen niet allemaal in actie. De teams die wel speelden kwamen uit voor laatste poule wedstrijd voor de beker. Opmerkelijk was dat de D-pupillen hun wedstrijd met tien doelpunten verschil moesten winnen. Dat leek er 7 minuten (8-2) voor tijd nog niet naar uit te zien. maar de Arumers vraten in Achlum het gras bijna letterlijk op een maakten in die laatste minuten nog 5 doelpunten. En dus plaatsten ze zich verrassend voor de volgende ronde.
Op de foto vreet 1 van de twee keepers van dit team bijna letterlijk het gras op!

4645 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?