Arum Friesland

Nieuw team bij de v.v. Arum

MAANDAG 23 SEPTEMBER 2013

Omdat de hoeveelheid jeugdleden met name bij de B-junioren te groot was is er besloten om toch nog een C-junioren team in de competitie te plaatsen. Dit is een combi-elftal van Arum met Stormvogels. En afgelopen zaterdag speelden ze al hun eerste wedstrijd. Hoewel de wedstrijd tegen Leovardia C3 met 5-1 werd verloren was de start van dit team hoopgevend. Teams die hierdoor spelers moesten inleveren E1, D1 en B1 kwamen zaterdag ook allemaal in actie en behaalden goede resultaten. Maar niet alle teams kwamen in actie afgelopen zaterdag Arum 2 en de MP1 waren vrij omdat de tegenstanders te weinig spelers had. Het andere "nieuwe" team binnen de v.v. Arum: MP2 won hun eerste thuiswedstrijd tegen Stiens met 5-0. Bij deze jongetjes hield Stian Rinia de eerste helft de nul als keeper. Zijn vader hield weer de nul bij Arum 1. (op de foto Robert stopt een penalty tegen Tollebeek vorig seizoen)

Arum 1 speelde afgelopen zaterdag haar derde competitie wedstrijd. Tegen het nog puntloze WWS, werd het (maar) 0-4.De ruststand was 0-3. Arum speelde met name in de eerste helft bij vlagen oogstrelend voetbal. zie voor een uitgebreid verslag; www.voetbalnoord.nl

De v.v. Arum heeft dus nu de volgende teams in de competitie: Senioren 1 & 2. B- en C-junioren in combinatie met Stormvogels. een D1-elftal, E1 en E2-zevental en de minipupillen (MP) 1 en 2.

5241 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?