Arum Friesland

Arum verspeelt overwinning.

ZATERDAG 30 OKTOBER 2010

Afgelopen zaterdag speelde Arum thuis tegen Workum. Het was een weerzien met oud-Arum trainer Frans Molenaar, nu trainer van Workum. Arum legde voor de rust prima spel op de grasmat. Met twee goals van IJsbrand Dijkstra kwam het op een 2-0 voorsprong. Na de rust was Workum de voetballende ploeg. Maar echt grote kansen kreeg het niet. Tot 20 minuten voor tijd toen Workum op 2-1 kwam via een absolute buitenspelgoal. In de laatste minuut van de wedstrijd werd het 2-2 uit een onnodige vrije trap. Arum bleef net als vorige week weer achter met een kater.

Inmiddels is de loting geweest voor de volgende ronde van de K.N.V.B. beker . Arum is gekoppeld aan Makkum. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 27 november om 15.00 uur in Makkum op kunstgras.

5392 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?