Arum Friesland

v.v. Arum 1 kansloos

ZATERDAG 12 FEBRUARI 2011

Op zaterdag 12 februari speelde Arum 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen DESZ uit Zwartsluis. Bij winst bleef Arum meedoen om de titel, bij verlies haakt Arum af in die strijd. DESZ was beter dan Arum en liet de thuisclub met 3-0 kansloos. Bij rust was het al 2-0 voor de club uit Zwartsluis. En was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. DESZ, misschien wel de best voetballende ploeg uit deze klasse, vergaat in de tweede helft de trekker over te halen. Het bleef dan ook maar bij 3-0. Hoewel Arum niet een doelpunt maakte, scoorde het wel weer gele kaarten (5 in totaal) Waar topscorrer  Ijsbrand Dijkstra met twee keer geel, en dus rood de warme douche eerder kon opzoeken.
Des(z) al niet te min doet Arum het nog steeds goed in deze klasse, maar het wachten is op de eerste overwinning in 2011.

4801 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?