Arum Friesland

Eerste winst in 2011.

ZONDAG 20 FEBRUARI 2011

Het eerste team van de v.v. Arum is er afgelopen zaterdag in geslaagd na drie wedstrijden eindelijk eens te winnen dit jaar. In en tegen Heeg werd met 4-2 gewonnen. Bij rust was het inmiddels 3-0. Arum blijft hierdoor middenmoter. Ondanks de afwezigheid van topscoorder IJsbrand Dijkstra begon Arum furieus. Arum speelde een prima 1e helft waarin Arum 3 keer scoorde (2x Tjeerd Hoekstra en 1x Nico Bruinsma). De beide inval coaches Thon van Loon en Robert van Althuis zagen Heeg in de tweede helft zomaar terug komen tot 3-2. In de laatste minuut scoorde Nico Bruinsma op aangeven van uitblinker Tjeerd Hoekstra de terechte 4-2. De trainer/coach Heida is overigens op vakantie (=kerstreces) in Turkije. Hij is middels een (ka)mailtje op de hoogte gebracht van deze eerste overwinning in 2011.

4541 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?