Arum Friesland

Gelijkspellen

ZONDAG 27 MAART 2011

Het was afgelopen zaterdag druk op sportpark de Bining. De A- en B-junioren, Dames en het vlaggenschip van de v.v. Arum speelden thuis. Al deze vierwedstrijden eindigden in een gelijkspel. Arum 1 kwam niet verder dan de brilstand 0-0. In een zeer matige wedstrijd was Arum de tweede helft duidelijk beter maar kwam het nauwelijks voor de goal. De tegenstander Ouwe Syl bleef makkelijk op de been. Toen er een speler van Ouwe Syl het veld werd uitgestuurd leek Arum alsnog voor de winst te kunnen gaan. Maar tot ieders verrassing kwam de grootste kans voor Ouwe Syl. Zij kregen namelijk vijf minuten voor tijd een penalty na een domme handsbal. De Ouwe Syl speler schoot echter naast.En zo eindigde deze wedstrijd in een bloedeloze 0-0
zie voor uitslagen e.d.: de v.v. Arum pagina

4342 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?