Arum Friesland

Nieuws Archief - Nieuwsoverzicht van februari 2005

<< Terug naar overzicht

Website presentatie in de Herberg

ZONDAG 27 FEBRUARI 2005

Omdat er best veel mensen zijn die niet over een internet verbinding beschikken wordt een presentatie van de Arumer website op het grote scherm in de tap van Herberg "de Gekroonde Leeuw" gegeven.

Deze presentatie wordt op zaterdag 12 maart gegeven om 2 uur 's middags. Jeroen en Andries laten zien wat er zoal op de site van Arum staat.

Weet je iemand die hier wellicht graag bij wil zijn, vertel het deze persoon. De toegang is vrij, eten en drinken is voor eigen kosten.

0 reacties | Reageren?
 

Julius in NamibiŽ, Afrika

MAANDAG 21 FEBRUARI 2005

Vorige week maandag is Julius de Snoo vertrokken hier uit Arum naar NamibiŽ in Afrika om daar stage te lopen. Afegelopen weekend ontvingen wij per e-mail een aantal foto's en een verhaal.

De foto's zijn hier te vinden, en Julius zijn verhaal staat hier!

(update 23 feb: er zijn weer 5 nieuwe foto's bijgekomen)

0 reacties | Reageren?
 

Koeienflat in WŻnseradiel??

DONDERDAG 17 FEBRUARI 2005

Boe zegt de koe!Een flat met 20.000 koeien in WŻnseradiel? Als het aan Peter Verhoek ligt wel. Alleen werd het plan door de gemeente afgewezen, zo meldde de Leeuwarder Courant gisteren. Vandaag stond er weer een artikel in de LC waarin iets dieper op het idee was ingegaan.

Zo bestaat de flat niet uit 4 verdiepingen maar uit 12 waarvan een aantal ondergronds. Ook zouden er geen 20.000 maar 15.000 koeien in rondloeien. Het blijft natuurlijk ontzettend veel. 

Door zijn bouwoppervlakte van 10 hectare en de 12 verdiepingen wordt de flat net zo hoog als de werf van Amels in Makkum.

Misschien iets voor Arum? Alleen "iets" te groot? Bezienswaardig is het in ieder geval wel!

(Klik op de koe voor een extra gratis koeienwallpaper! :P)

0 reacties | Reageren?
 

Karaoke in de Herberg

MAANDAG 14 FEBRUARI 2005

Het kwam wat laat op gang, maar het was gistermiddag weer gezellig in Heberg "de Gekroonde Leeuw" met de Karaokemiddag.

De techniek was in vertrouwde handen van Rinnie Schoot. Presentator Robbie Molendijk deed zijn best om zoveel mogelijk zangtalent achter de microfoon te krijgen. En dat lukte hem prima. Er werd heel wat afgezongen. maar ook veel gelachen.

De winnaar werd Astrid Molendijk, zij mocht een prachtige beker, beschikbaar gesteld door het personeel van herberg "de Gekroonde Leeuw" mee naar huisnemen. De aanmoedigingsprijs was voor het duo Jan en Andries Zwager. Zij kregen een herinnering beschikbaar gesteld door Peggie Molendijk.

Foto's zijn te zien in het album: Karaoke 2005.

0 reacties | Reageren?
 

Heren biljarten

DONDERDAG 10 FEBRUARI 2005

De biljarters van biljarvereniging Eťn voor Eťn hadden dinsdagavond de biljartvereniging van Hardegarijp op bezoek. Het is niet precies bekend hoelang men jaarlijks tegen elkaar speelt, zeker is wel dat dit al meer dan 30 jaar is. Dit heeft natuurlijk tot gevolg dat het altijd zeer gezellige avonden zijn, waar ook nog gebiljart wordt.

Afgelopen herfst was Arum in Hardegarijp, daar was het 8-12 voor Arum.
Dinsdagavond was de eindstand 11-9. Arum had de wisselbeker al en mag er weer een jaartje op passen.

0 reacties | Reageren?
 

Karaoke middag

ZONDAG 6 FEBRUARI 2005

Voor de liefhebber organiseren Jan Messchaert, Robbie Molendijk en Rinnie Schoot weer een karaoke middag op zondag 13 februari 2005.

De middag wordt gehouden in de tap van Herberg "de Gekroonde Leeuw".
De entree is Ä 2.50 per persoon.

0 reacties | Reageren?
 

Werken in het "Baarderbuorren Bosk"

ZATERDAG 5 FEBRUARI 2005

Dorspbelang had in samenwerking met Landschapsbeheer "Friesland" een plan opgezet om het "Baarderbuorren Bosk" aantrekkelijker te maken.

Er was een oproep gedaan om mee te helpen. En dat hielp, de opkomst was geweldig. Zo'n 40 personen, mannen, vrouwen en jeugdigen  waren druk bezig takken op te ruimen. Ook is er een pad door het bos aangelegd en zijn er takkenwallen gemaakt.

Komende week zal er weer gezaagd worden door Landschapsbeheer, wat dan aanstaande zaterdag weer opgeruimd moet worden. Hopelijk is er dan weer zo'n grote deelname.

Foto's staan in het album "Baarderbuorren Bosk".

0 reacties | Reageren?
 

Terug naar bovenLinksYn omkriten