Arum Friesland

Nieuws Archief - Nieuwsoverzicht van april 2011

<< Terug naar overzicht

Het Arumer kaatsseizoen van start

ZATERDAG 30 APRIL 2011

Afgelopen vrijdag was voor de k.v. Willem Westra de startdag van het nieuwe seizoen. 's middag was er voor de jeugd een korte training. 's avonds was het de beurt aan de senioren met een partij met zachtebal op het kunstgras. voor het verslag, uitslagen en foto's zie www.kvwillemwestra.nl

 

0 reacties | Reageren?
 

De Leeuw brult opnieuw!

ZATERDAG 30 APRIL 2011

Afgelopen vrijdagavond speelde het zaalvoetbalteam van herberg De Gekroonde Leeuw de kampioenswedstrijd. Het Arumer team won overtuigend met 5-2 en werd dus kampioen van de C-poule te Harlingen. Het team begon gehanvend aan de wedstrijd. De twee vedettes Nico en IJsbrand waren geblesseerd. Maar de Arumers speelden als leeuwen. De doelpunten werden gemaakt door Jeroen Reinsma, Jeroen van Dellen(2x), Folkert Bruinsma en Rutger Brouwer. 
Voor de winterstop werd het reeds kampioen in de D-poule. Komende vrijdag 6 mei wordt een drukke avond voor De Gekroonde Leeuw. Dan speelt het team om het algeheel kampioenschap D-poule en later op de avond om het algeheel kampioenschap van de C-poule. Daarna volgt de prijsuitreiking.
Zaalvoetbalteam It Skil verspeelde twee weken geleden het kampioenschap van de B-poule. Maar ze werden wel tweede in de eindstand en promoveren dus naar de A-poule. De Gekroonde Leeuw speelt volgend seizoen in de B-poule. De teams treffen elkaar dus niet in 2011.

 

0 reacties | Reageren?
 

Dubbelslag voor Thrium Dames

ZATERDAG 30 APRIL 2011

Twee weken geleden kon de kampioensvlag worden gehesen voor het eerste Damesteam van Thrium. Afgelopen donderdag was het weer feest. De dames wonnen en passant ook nog de Rayon Beker Middelsee door Wytgaard te verslaan. Thrium stonden de laatste jaren vakker in de finale maar won de beker telkens niet. En dan nu het kampioenschap en de beker, "De Dubbel" zoals ze dan in het sportjargon noemen.

0 reacties | Reageren?
 

JOTA Presinteart

DONDERDAG 28 APRIL 2011

Jota, Jongerein toaniel Arum, presinteart op 6 & 7 maaie, Jûns 8 oere yn de Raat; De twa ienakters: "Drive-in & Mem skriuwt in boek". tagong € 5,-. Kaarten tillefonys te bestellen by Joke Tolsma 641706 woansdei 4 en 5 maaie fanôf 14 oant 17 oere.
3 maaie, 7 oere Generale foar groep 6-7-8 Basisskoalle, tagong € 1,-
 

0 reacties | Reageren?
 

‘Zeeman achter de camera’

DINSDAG 26 APRIL 2011

In de maanden mei, juni en juli zal in het kantoor van Frisian Sailing Company te Lemmer, de voorjaarsexpositie ‘Zeeman achter de camera’ plaatsvinden. De zeeman achter de camera is Arthur Smeets, professioneel fotograaf met een passie voor zeilen.
Het zeemanschap van Arthur is ontstaan in het vissersdorp Spakenburg, bij de befaamde botterhelling van Nieboer. Dagenlang heeft Arthur liggen modderen op een tweedehands surfplank. Op zijn Flying Dutchman werd Arthur vervolgens bewust van de snelheid en de sensatie van het zeilen met een boot. De passie voor fotografie is hem ook met de paplepel ingegoten, want Arthur ging al op jonge leeftijd met zijn vader mee de natuur in om vogels te fotograferen.
Tijdens zijn studie aan de kunstacademie in Den-Haag, afdeling fotografie, heeft Arthur zich alle aspecten van beeld en techniek eigen gemaakt. Hij studeerde af met een werk gemaakt op de botterhelling van Nieboer. Na het afstuderen is hij twee jaar werkzaam geweest in de reclamefotografie, maar toch begon het water weer te trekken. Een jaartje sabbatical werd 13 jaar ‘op zee’ waarvan 2 jaar als maat op een zeilschip en de volgende 11 jaar als schipper/eigenaar van zijn ‘Zwarte Haan’.
Sinds 1 januari 2006 worden de passies zeilen en fotografie gecombineerd in het bureau voor nautische fotografie, ‘Arthur Op Zee’. Met zijn bedrijf richt Arthur zich vooral op reclamefotografie voor de maritieme sector. Ieder schip heeft zijn specifieke kwaliteiten die vastgelegd dienen te worden, vaak is dit een momentopname waarop factoren als licht, wind, golven en schip optimaal moeten zijn. Het geeft een enorme kick om juist dit moment vast te leggen. Arthur werkt hiervoor vanuit zijn R.I.B of zelfs vanuit een helikopter. Een goede organisatie, spontane inzetbaarheid en de juiste apparatuur doen de rest!

 

Kijk mee wat Arthur van achter de camera gezien heeft en bezoek zijn expositie in de maanden april, mei en juni. Galerie Kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.
zie ook www.arthuropzee.com

 

 

0 reacties | Reageren?
 

Kunst achter de dijken.

DINSDAG 26 APRIL 2011

Tijdens de kunstmanifestatie in het uitgestrekte Friese land van Kimswerd tot Workum zijn meer dan duizend kunstwerken te bekijken. Gedurende twee weekeinden openen 33 kunstenaars de deuren en bent u van harte welkom in hun ateliers en galeries. Dichter bij de bron van wat al deze kunstenaars beweegt kunt u bijna niet komen.
Lekker rond kijken, sfeer proeven, verflucht snuiven, kennis maken met de grote diversiteit aan stijlen, technieken en inspiratiebronnen. U vindt er beelden, schilderijen, grafiek, sieraden, keramiek, objecten, fotografie en glaskunst. Abstract, figuratief, expressief of fijn ambachtelijk werk. Het bonte pallet aan kunstuitingen maakt een toer langs deze creatieve broedplaatsen tot een bijzondere en uiterst boeiende belevenis.
Diverse kunstenaars geven ook demonstraties en presenteren hun cursusaanbod. In galerie Berger in Workum is een fraaie overzichtstentoonstelling ingericht rond het thema “Achter Dijken”. Daar kunt u een eerste indruk op doen en zo uw route langs het expositieprogramma uitstippelen.

 

Zaterdag 14 en zondag 15 mei
Zaterdag 21 en zondag 22 mei
Van 11.00 tot 17.00uur bent u van harte welkom!
Op de website www.kunstachterdijken.nl vindt u informatie over de route en deelnemers.

 

0 reacties | Reageren?
 

Foto van vroeger

MAANDAG 25 APRIL 2011

 Van Wieger van der Weerd hebben wij materiaal van vroeger ontvangen. De eersten gaan over het bevrijdingsfeest in Arum. 
De foto van de kinderen met de boot is een schoolreisje. De hoogspringer is Meindert van der Weerd, vervolgens de ouders van Meindert van de Weerd. Ook een foto van Meindert  met kaatsprijzen.
Ze staan in het album "oud".

0 reacties | Reageren?
 

Plantenactie Wubbenus Jacobs

ZATERDAG 23 APRIL 2011

Tussen 26 en 29 april 2011 komen we weer bij u langs met: Geraniums, Fuchsia's, Spaanse Margrieten, diverse hangplanten en.....wat er nog meer aangeboden krijgen van onze leverancier. We hopen dat wij ook dit jaar uw terras en tuin mogen opvrolijken.
Muziekvereniging "Wubbenus Jacobs" uit Arum
 

0 reacties | Reageren?
 

Koninginnedag 2011

ZATERDAG 23 APRIL 2011

 Op zaterdag 30 april zullen Dorpsbelang Arum, de Raat en het gloednieuwe "FCA" de activiteiten voor Koninginnedag verzorgen. Het programma vindt plaats op de sportvelden.

Wubbenus Jacos begint om  10.00 uur met haar jaarlijkse koffieconcert. Vanaf 10.00 uur starten ook de spellen voor de kinderen van de basisschoolleeftijd. Thema dit jaar:  MINUTE TO WIN IT!

Opgave volgt via de scholen, voor kinderen uit het dorp die niet in Arum onderwijs volgend kan Baukje Idsinga behanderd worden. Vanwege het succes van vorig jaar zal er ook weer een stoeptekenwedstrijd worden gehouden.

Wij vragen om een aantal vrijwilligers om ons te helpen tijdens de spelletjes met de kinderen. 
Degene die een handje willen helpen in de ochten en vroege middag: graag mailen of bellen met Baukje Idsinga (baukjeidsinga@hotmail.com of 0517-641967 in de avonduren)

Vanaf 14.00 uur neemt het FCA de activiteiten over:

Het FCA zal op deze middag iedereen een gezellige middag bezorgen met spelletjes voor jong en oud. De spelletjes zijn voor iedereen vanaf de basisschool. Net zoals vorig jaar wordt er gestart met de mystery guest. Welke bekende, beruchte of beroemde Arumer zal het dit jaar zijn??

Verder is er eiergooien, zal er een levend voedbalspel zijn en wordt op het sportveld afgesloten met de traditionele stoelendans. Vervolgens verplaatsen wij ons met z'n allen naar Herberg "De Gerkroonde Leeuw", waar de dag afgesloten zal worden met spijkerbroekhangen.

We hopen dat heel Arum weer van de partij is en dat we een gezellige en sportieve Koninginnedag zullen hebben!

 

FCA, de Raat, Dorpsbelang Arum
 

 

 

0 reacties | Reageren?
 

Startdag k.v. Willem Westra

ZATERDAG 23 APRIL 2011

Op vrijdag 29 april gaat de kaatsvereniging Willem Westra weer los met de startdag, 's middags zullen er vanaf 17 uur aktiviteiten voor de jeugd zijn, 's avonds om 19.00 uur gaan de senioren kaatsen op het kunstgras met zachte bal.
De startmiddag is voor alle jeugd die voor 1 januari 2011 6 jaar is geworden. opgave via Janny Okkinga tel. 641283 of via kvww@live.nl, graag voor 23 april 19.00 uur. De startmiddag duurt van 17.00-18.00 uur daarna is er voor elke deelnemer nog een patatje en drinken.

Het kaatsen voor seniorenleden op het kunstgras met zachte bal begint om 19.00 uur 
Seniorenleden kunnen zich opgeven. via www.kvwillemwestra.nl

Overigens de gehele kaatsagenda van k.v. Willem Westra voor 2011 staat inmiddels in de agenda op deze Arum-Friesland site

 

 

 

0 reacties | Reageren?
 

Paaspop festival in de Herberg

DONDERDAG 21 APRIL 2011

Op vrijdag 22 april (Goedevrijdag) treden in de Herberg de Gekroonde Leeuw 5 bands op. De bands bestaan uit D'drive leerlingen en spelen verschillende stijlen zoals Blues, Funk, Ska etc. Aanvang 20.30, Entree 2,50

0 reacties | Reageren?
 

Drie nieuwe shirtsponsors v.v. Arum

MAANDAG 18 APRIL 2011

Afgelopen zaterdag werd er volop gevoetbald op het sportcomplex te Arum, maar liefst 6 teams mochten thuis hun tegenstanders verwelkom. Twee teams waren deze zaterdag in het nieuw gestoken door drie nieuwe shirtsponsors.
Trouwens alle thuisspelende teams verloren hun wedstrijd. Voor de vereniging qua presentatie dus een geslaagde zaterdag, alleen bleven de punten niet in Arum achter.
zie ook: http://vvarum.arum-friesland.nl/sport/?pid=80

 

0 reacties | Reageren?
 

Thrium 1 Dames Kampioen!

ZATERDAG 16 APRIL 2011

Het eerste Dames team van de volleybalver. Thrium is afgelopen donderdag 7 april kampioen geworden in de 2e klasse. UDI uit Warga werd met 2-1 verslagen. De belangrijkste concurrent VVH 2 uit Harlingen werd in de laatste wedstrijd ovrigens ook nog met 2-1 verslagen. Thrium 1 speelt ook nog steeds mee in de district Beker. Het speelt na afloop van de competitie in de halve finale tegen VoVeSa uit St. Anna.
Thrium 2 werd knap derde in de derde klasse, nadat ze vorig zijn gepromoveerd uit de vierde klasse.
zie voor de eindstanden e.d. Thrium 1 en 2: http://competitie.nevobo.nl/nationaal/vereniging/2199
Op de foto staan (achterste rij) Christina Greijdanus, Gretha Waterlander, (coach) Jan ten Dolle(trainster) Elly Laverman, Thea Dijkstra en Bea Sprik. (voorste rij) Thea Hoekstra, Feikje Bouma, Paulien Haitsma en liggend Marga Kramer. 

0 reacties | Reageren?
 

Justyna Kelley in de Gekroonde Leeuw

DONDERDAG 14 APRIL 2011

Op vrijdag 15 april (aanvang 20.00 uur) is er een bijzonder optreden in de Herberg de Gekroonde Leeuw. Justyna Kelley zal nadat ze op diezelfde middag bij Omrop Fryslân een optreden voor de radio heeft gedaan, live optreden in de Herberg te Arum.
De in Nashville geboren en in Los Angeles wonende singer-songwriter Justyna Kelley is Dochter van befaamde Irene Kelley, die samen speelde met Emmylou Harris en Jackson Browne. Justyna is geïnspireerd door o.a. Joni Mitchel wat goed hoorbaar is op haar prachtige debuut album “Over The Moon”. Voor meer info www.justynakelley.com

OPTREDEN IN
Herberg De Gekroonde Leeuw
Sytzamaweg 15 8822VB Arum
www.degekroondeleeuw.nl tel. 0517641223

 

Vanaf 9 april tot 18 april 2011 doet Justyna Kelley voor een korte tour ter promotie van haar CD Over the Moon Nederland aan. De tour wordt onderbroken door proefopnamen bij een Nederlandse platenmaatschappij. Bijzonder is het concert in de geheel vernieuwde PX te Volendam met Martine Bond te noemen. Beide artiesten ontmoeten elkaar in 2010 tijdens een festival in Edam. Hierbij werd de wens uitgesproken om in de nabije toekomst gezamenlijk op te treden. Dit krijgt nu gestalte middels het concert in de PX.


Stichting HNB Events
Frits Tuijn

 

Justyna Kelley
Het schema van deze tour is alsvolgt
9 april 2011 ochtend: Love Radio – Volendam
9 april 2011 middag TROS Muziekcafé
10 april 2011 A Small Town Music Walk in Hoorn www.peticantus.nl
14 april 2011 Radio Rijnmond – Live Uit Lloyds
15 april 2011 Omrop Fryslan
15 april 2011 avond vanaf 20.00 uur De Gekroonde Leeuw – Arum
16 april 2011 avond P X te Volendam met Martine Bond
17 april 2011 middag Schuilkerk te Gorichem
Op haar cd wordt zij ondermeer begeleid door Mark Harris op contrabas en vaste bas speler bij Venice. Meer informatie over Justyna is te vinden op www.justynakelley.com

 

 

0 reacties | Reageren?
 

Annika de biljart Lady 2011

VRIJDAG 8 APRIL 2011

Op 6 april j.l. hield Dames biljartclub De Lady's haar laatste clubavond. Op deze avond natuurlijk de bekendmaking van de clubkampioen 2010-2011. Annika Bangma won al haar partijen en dus de terechte Biljart Lady 2011.
Het bestuur (Annet Dijkstra,competitieleidster en Tiny Jellema) van de sinds 1981 opgerichte Dames biljartvereniging De Lady's konden dit seizoen 13 lady's verwelkomen. Na 12 competitieronden was Annika Bangma de grote winnares en kreeg o.a.een keu. De prijzen wat betreft de competitie werden als volgt uitgereikt:
1e prijs Annika Bangma
2e prijs Gretha Waterlander
2e prijs Gonny Faber 
3e prijs Maria Kuipers
3e prijs Griet Bruinsma

Op de avond zelf werd er nog een partijtje "Kistje" biljarten gespeeld, de uitslag was als volgt:
1e prijs Gretha Waterlander
2e prijs Griet Bruinsma
3e prijs Marjan de Jong
Voor alle overige dames waren er "aanmoedigings" prijzen. voor de foto's zie: Biljarten 2011
Op de foto de Biljart Lady 2011

 

 

 

 

 

Voor alle overige dames waren er "aanmoedigings" prijzen.
 

0 reacties | Reageren?
 

v.v. Arum First Action

MAANDAG 4 APRIL 2011

Welke vereniging kan niet wat extra geld in de clubkas gebruiken? Twee jaar geleden heeft de vereniging ook deze actie huis aan huis gehouden om extra geld te genereren voor de clubkas. Deze First Action willen we graag nog een keer herhalen en wel op vrijdag 8 april a.s. Het is de bedoeling dat de jeugdleden van onze vereniging vrijdagavond bij u thuis langs komen, om u diverse artikelen o.a. vogelhuiskaarsjes, kleurpotloden, 9-delige schrijfset, thermometer, herbruikbare ijsblokjes, gasaansteker, citronella fakkels, pennenset de luxe en natuurlijk de varia puzzelboekjes. Verkoopprijs per artikel: € 2,50
De opbrengst van deze actie zal volledig aan jeugdactiviteiten als sportman v/h jaar, penalty bokaal en jeugdvoetbalkamp worden besteed.

 

 

0 reacties | Reageren?
 

Voetbal: veld & zaal

MAANDAG 4 APRIL 2011

Afgelopen vrijdag kwamen alle drie Arumer zaalvoetbalteams, It Skil, De Gekroonde Leeuw en Bruinsma in actie. It Skil is zeker van promotie, De Gekroonde Leeuw houdt het spannend en Bruinsma is veilig door een knappe winst. It Skil won met 8-3 van Este en is hierdoor zeker van promotie naar de B-poule. Tim Jaarsma was de grote uitblinker met 4 treffers. Op 15 april kan It Skil zelfs nog kampioen worden wanneer het de nummer twee Eigentijds/ZWF treft in een onderling titelduel. Dit geldt ook voor de Gekroonde Leeuw. Zij konden vrijdag j.l. na een 4-4 gelijkspel nog geen officiële promotie afdwingen. Op 29 april weten ze meer. Dan kunnen ze inmiddels al gepromoveerd zijn maar zal er zeker tegen Massage Harlingen nog een topwedstrijd moeten worden gespeeld om het kampioenschap.
Bruinsma won in Franeker vlak voor tijd met 3-2 van de nummer twee de Bogt fen Gune. Door deze overwinning speelt Bruinsma volgend seizoen ook weer hoofdklasse.

Wat betreft het veldvoetbal was er een spectaculaire slotfase bij Bolswardia 3 – Arum 2. Bij de stand van 1-1 kreeg Bolswardia 5 minuten voor tijd een strafschop, die werd benut. Maar Arum trok vlak voor tijd de stand nog gelijk. Uit een corner scoorde de Arumer keeper Silas van der Heide raak met de kop. Eindstand 2-2. komende zaterdag is er weer een volledig programma.
 

0 reacties | Reageren?
 

Keatsskoalle Arum wer fan start

MAANDAG 4 APRIL 2011

Gister op zondagmorgen 3 april is de Keatsskoalle Arum van start gegaan met een grote groep jonge kaatsers èn een uitgebreide groep trainers.
De kaatsers kregen voordat ze het veld opgingen, hun nieuwe tenue, een shirt en sweater met logo van de keatsskoalle en met het logo van de nieuwe shirtsponsor, Coca Cola. zie: www.kvwillemwestra.nl

0 reacties | Reageren?
 

Bingo!

VRIJDAG 1 APRIL 2011

Bingo: Vrijdag 8 april a.s. in ’It Iepen Hûs’ .Aanvang 19.45 uur. Jong en oud, iedereen is van harte welkom! Er zijn fantastische prijzen te winnen. Na de bingo kunt u nog napraten onder het genot van een leuk stukje muziek
Intree: € 5,00 (dit is inclusief 5 bingokaarten voor 5 rondes BINGO en 1 gratis consumptie)

Oant sjen,
de tsjerke-feest/activiteiten commissie


 

0 reacties | Reageren?
 

Uitvaartvereniging De Laatste Eer

VRIJDAG 1 APRIL 2011

De dood is een onderwerp waar we niet makkelijk over praten.
Toch is het verstandig nu al hierover na te denken. U kunt vandaag regelen dat u later de uitvaart krijgt die u graag wenst. En belangrijker nog: u regelt gelijk ook dat de zorg voor uw nabestaanden uit handen wordt genomen.
Er is met het bestaan van De Laatste Eer, die in 1981 is ontstaan uit 2 verenigingen, te weten “De Laatste Eer”en “Onderlinge Hulp”, een waardevolle traditie voor de toekomst gewaarborgd. De vereniging zorgt voor eigen dragers die in samenwerking met onze bode, dhr. E. Bruinsma, de overleden dorpsbewoner of oud-dorpsbewoner naar zijn laatste rustplaats brengt. Dit heeft voor velen nog een waardevolle betekenis in deze tijd.
Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” verzorgd begrafenissen en crematies, voor leden en niet-leden, waarbij persoonlijke wensen worden gerespecteerd. Tevens worden de noodzakelijke formaliteiten geregeld. De vereniging stelt zich ten doel begrafenissen en crematies ter plaatse een passend karakter te geven. De uitvaartvereniging is geen commerciële instelling of onderneming, dus verzorging van begrafenissen en crematies geschieden zonder winstoogmerk. U kunt verwachten dat u geholpen wordt bij alles wat geregeld moet worden met betrekking tot de wet op de lijkbezorging. Uw persoonlijke invulling van de uitvaart of crematie wordt met onze bode, dhr. E. Bruinsma besproken en geheel naar uw wens verzorgd. U wordt geholpen met o.a. het opmaken van de rouwbrief, het samenstellen van advertenties, uw keuze van de uitvaartkist, dag van uitvaart of crematie, bloemen, rouwauto, dominee of andere spreker. De bode adviseert u waar uw dierbare opgebaard kan worden, dit kan zijn in de nieuwe aula in het Iepen Hûs of een rouwcentrum van uw keuze, of indien mogelijk bij u thuis. Op de begraafplaats is een geluidsinstallatie, deze wordt gebruikt bij een begrafenis. Om de samenwerking met andere verenigingen te bevorderen is de vereniging lid van de Federatie van Uitvaartverenigingen in Friesland.
Sinds kort is het mogelijk om de as van uw dierbare op het nieuwe strooiveld op de begraafplaats uit te strooien. Er is een zuil, waarop een tegeltje met de naam van de overledene kan worden geplaatst. De begraafplaatsbeheerder, dhr. E. Tigchelaar, heeft de tegeltjes. In opdracht zorgt hij er voor dat de naam e.d. hierop worden gezet. Het is geen verplichting om een tegeltje met naam te regelen, de as mag ook alleen verstrooid worden. Voor het verstrooien dient u wel contact met dhr. E. Tigchelaar op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een graf hiervoor te reserveren of gebruik te maken van een (bestaand) familiegraf.
Personen vanaf 18 jaar kunnen lid worden van de vereniging. Kinderen van leden zijn gratis meeverzekerd. Er zijn vanzelfsprekend kosten met een uitvaart of crematie gemoeid.
Als u lid bent of wordt van onze vereniging krijgt u een bepaalde ledenkorting.
Het is voor u belangrijk om te weten wat voor kosten er zijn of komen. De totale kosten kunnen wij samen met u bespreken.
Jaarlijks wordt de ledenvergadering gehouden rond maart/april. Locatie: Ned. Herv. Gebouw of Iepen Hûs, dit is wisselend per jaar. Leden én niet-leden zijn altijd welkom.
Het bestuur nodigt haar leden én belangstellenden uit voor de jaarvergadering welke wordt gehouden op vrijdag 8 april 2011 om 20.00 uur in het Ned. Herv. Gebouw te Arum.
Voor meer informatie, aanmelden als lid of wijzigingen in de gezinssituatie zoals verhuizing of geboorte, kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden of via ons e-mailadres delaatsteeerarum@hotmail.com


 

1 reactie | Reageren?
 

Tryater in De Gekroonde Leeuw

VRIJDAG 1 APRIL 2011

Op vrijdag 8 april a.s. speelt Tryater met het stuk “Sterk Staaltsje” in de gelagkamer van Herberg de Gekroonde Leeuw. Aanvang 20.00 uur.
Sterk Staaltsje: In fertelfoarstelling fol ferhalen en anekdoates, te sjen rûnom yn Fryslân
In minske sit fol ferhalen. Sels meimakke of bewarre troch oerlevering. Wier barde ferhalen, dy’t troch de fertellers faak noch mear kleur meikrije. Trochferteld as men by mekoar sit: sterke ferhalen of sterke staaltsjes.
Mei Jan Arendz en Marijke Geertsema

De voorstelling in inmiddels uitverkocht!

(Kaarten kunt u reserveren bij Herberg De Gekroonde Leeuw. Tel. 0517-641223)

0 reacties | Reageren?
 

Terug naar bovenLinksYn omkriten