Arum Friesland

Nieuws Archief - Nieuwsoverzicht van december 2011

<< Terug naar overzicht

Een gelukkig 2012

ZATERDAG 31 DECEMBER 2011

De makers van de Arumer site wensen jullie het allerbeste voor 2012. Degene die berichten en foto's hebben aangeleverd, hartelijk bedankt. Met jullie bijdrage kunnen we tonen wat er zoal in Arum gebeurt.
Wij hopen het komende jaar weer veel te kunnen plaatsen.

0 reacties | Reageren?
 

Vele carbidschieters bij de Raat

ZATERDAG 31 DECEMBER 2011

Het is zolangzamerhand een echte traditie aan het worden; Carbidschieten bij de Raat. Het was dit jaar ook weer een succes met maar leifst een kleine 20 carbidbussen. en ook het publiek kwam in grote getale even langs.

0 reacties | Reageren?
 

Johan Hibma weer Sportman

VRIJDAG 30 DECEMBER 2011

Tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt ieder jaar weer gestreden onder de voetbaljeugd van de v.v. Arum om de titel sportman van het jaar. Na het traditionele zaalvoetbaltoernooi werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Johan Hibma mag zich net als vorig jaar de sportman van het jaar 2011 noemen. 
Hij werd dus overall winnaar van alle eerste prijswinnaars. Voor de foto's zie morgen in het fotoboek: "Sportman 2011"
Prijswinnaars per catagorie:
6 t/m 8 jaar
1. Anne Brouwer
2. Germ Epema
3. Lars Konst

9 t/m 11 jaar
1. Jens Hilarides
2. Jorrit Tolsma
3, Jorn van Slageren

12  t/m 14 jaar
1. Johan Hibma
2. Douwe van der Tol
3. Fedde Okkinga
Op de foto: de winnaars per catagorie werden v.r.n.l.: Anne Brouwer, Johan Hibma en Jens Hilarides

 

1 reactie | Reageren?
 

Zaalvoetbaltoernooi v.v. Arum

DONDERDAG 29 DECEMBER 2011

Zaterdag 14 januari om 17 uur wordt er een
onderlinge Zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door VV Arum!
Voor wie: leden en donateurs vanaf 14 jaar.
Waar: Sporthal Maggenheim Makkum
Opgave: baarderbuorren@hetnet.nl of grauwekat@wanadoo.nl 

 

 

0 reacties | Reageren?
 

Jaaroverzicht website 2011 (deel 2)

DONDERDAG 29 DECEMBER 2011

Jaaroverzicht website 2011 (deel 2)
Aan het eind van dit jaar kijken we nog een keer terug op het belangrijkste nieuws in Arum. Alles samengevat per maand. In deel 2 de maanden juli t/m december 2011.

Juli
De kaatspartij Ouder-kind partij is weer een enorm succes. De jongens en meisjes Welpen worden beide federatiekampioen afdeling kaatsen. De Wilde Wiven partij wordt weer verkaatst met o.a. Willy Brouwer en Wiesje Rinia als winnaars. De Lytse merke partij wordt verkaatst onder herfstachtige omstandigheden. Het Arumer teater Selskip speelt met Reade Wyn in de feesttent te Achlum.
Maar de maand juli staat in Arum altijd in het teken van de Merke. En de merke begon op vrijdag met een optocht georganiseerd door de K.K.A. met als thema: "Yn ‘e ban fan Sudwest Fryslan. De “Julijut –buurt” wint de optocht. Ook de spelletjes voor de jeugd en voor de ouderen stonden in het teken van het hiervoor genoemde thema. Verder was de merke kaatsen, kaatsen en muziek. Met de jeugdledenpartij met Fedde , Dirk Henk en Germ als koningen, de merkepartij voor junioren en senioren en de hoofdklasse Heren en voor het eerst met de Dames. De trio’s van der Bos en Koelmans wonnen de partij. Muziek was o.a. van X-static, Die Twa en Barcode.

Augustus
De verwachtingen waren hooggespannen, maar het lukte Arum met Jan Bauke Tolsma, Kevin Jaarsma en Jan Schurer niet de winst op de Freule binnen te halen. In de vierde omloop tegen Dronrijp ging het mis. Het Revanche Freule wrd wel glansrijk gewonen. Het kaatsseizoen komt ten einde en de voetballers beginnen weer.
Omrop Fryslan Radio actueel is op 12 augustus live in Arum met interviews met o.a. Jos Hennik, het Freule partuur, Wigle Sinnema, Johan Okkinga en Siep Anema. Arumer Klaas Tolsma speelt dit jaar mee in het Iepenloftspul van Jorwert: "Bohemia".

September
Het nachtkaatsen wordt voor de 22ste keer gehouden Tim Jaarsma en Anja Bouma worden helden van de nacht. Feikje Bouma, Sabinne Kamminga, Jelle Tolsma & Elmer Nadema zijn de winnaars geworden in de verschillende klassen van het competitie kaatsen 2011. Bouke Willem Mollema, Jorrit Tolsma en Nick van Dorselear zijn de winnaars van het Jeugd competitie kaatsen 2011. Ook de jeugdstraatkaatsweek was weer een succes.
Op snein 11 septimber 2011 bestiet de Griffermearde Tsjerke yn Arum 150 jier. Arumers skeeleren de elfstedentocht. Wubbenus Jacobs houdt een fancyfair/ rommelmarkt. V.v. Arum 1 start het seizoen met twee nederlagen. Maar verliest daarna geen wedstrijd meer tot aan de winterstop. Op zaterdag 17 september is weer de touwtrekwedstrijd voor de Rûge Mannen (FCA) gehouden.

Oktober
Het kerkelijk jaar gaat weer van start. Denise Zeegers wint de Playback Show. En de viswedstrijd door Daniel de Vries..De Lampionnen optocht wordt weer gehouden en de biljarters en kaarters zijn ook weer begonnen met hun seizoen. Webmaster Andries is te zien in DWDD. Arum vlagt voor Kneppelfreed.

November
Op de 11de wordt het jaarlijkse Sint Maarten gehouden. Op de Keatsjun worden de twee succesvolle jongensparturen gehuldigd. De Sint komt per helikopter naar Arum? Hij verschijnt ook in de Spar en zijn pieten zijn op bezoek bij de voetbaljeugd. De FCA organiseert voor de eerste maal een winterfair op de Polle in Arum. Het is een enorm succes.

December
De v.v. Arum verlengt het contract met hoofdtrainer Kerst Heida voor 1 seizoen. De C-junioren en de E2-pupillen worden kampioen. Het dames team van Thrium staat halverwege de competitie weer bovenaan. De zaalvoetbalteams hebben grote problemen qua spelers. Wubbenus Jacobs houdt haar winterconcert voor het laatst in de geref. Kerk. En Sportman van het jaar wordt:
 

 

0 reacties | Reageren?
 

v.v. Arum te volgen via widget

DONDERDAG 29 DECEMBER 2011

Een nieuwe mijlpaal is bereikt, de zgn. "KNVB Uitslagen en Programma widget" is ter beschikking gesteld aan alle verenigingen. Met deze nieuwe functionaliteit hebben we als vereniging de mogelijkheid om een verenigingwidget op onze clubwebsite te plaatsten zie: v.v.Arum pagina

0 reacties | Reageren?
 

Jaaroverzicht website 2011 (deel 1)

DINSDAG 27 DECEMBER 2011

Jaaroverzicht website 2011 (deel 1)
Aan het eind van dit jaar kijken we nog een keer terug naar het belangrijkste nieuws in Arum. Alles samengevat per maand. In deel 1 de maanden januari t/m juni 2011.

Januari
Op 3 januari wordt Wigle Sinnema benoemd tot wethouder van de nieuwe gemeente Súdwest Fryslân. Op 28 januari viert Gym. Ver. Sparta haar 90-jarig jubileum. Met een reis rond de wereld met: Sparta Travel en Air Chef de Jong. De Fryske Krite speelt maar liefst 4 keer Paddy’s Lot. En met succes.

 

Februari
Arum mag massaal aan de rookworst. De winterprijs (rookworst en soep) van de Postcode Loterij valt in Arum.
Op 5 februari wordt een Mega-Hafrabra concert gehouden. Liefst 30, harmonieën, fanfares en brassbands, waaronder de Arumer fanfare Wubbenus Jacobs, uit de fusiegemeente doen mee. De meesterkaarters Folkert Brouwer en Meindert de Boer worden de winnaars van het maatklaverjassen van de v.v. Arum. Het onderlinge zaalvoetbaltoernooi van de v.v. Arum voor junioren en senioren wordt gewonnen door “Japan”. Het vlaggenschip beleeft na de winterstop een valse start maar zitten wel bij een live uitzending van Boppeslach van Omrop Fryslan. De 55+ beleeft een primeur, zij mogen als eerste de Arum dorpsfilm 2010 bekijken.

Maart
Dorpsbelang Arum
laat de nieuwe Doarpsfilm Arum 2010, gemaakt door Josje Hennink, voor het eerst aan de Arumer bevolking zien. Verder wordt er in deze maand vele activiteiten georganiseerd.: zaalkaatsen k.v. Willem Westra, nestkasten bouwen met de vogelwacht Arum. Maatklaverjassen v.v. Arum. Disco van de jeugd in de Raat. Wubbenus Jacobs houdt haar donateurconcert met als thema het Wilde Westen. Verder wordt er een nieuwe stichting in het leven geroepen n.l.: de FCA, Festiviteiten Comité Arum. In deze maand zijn ook de provinciale verkiezingen. CDA en PVDA zijn de grootste partijen gevolgd door VVD en PVV. It earste ljipaai fan Fûgelwacht Arum en omkriten is fûn troch Penjumer Sjoerd Nieuwenhuis op 20 maart. Hannes Oudendag wordt biljartkampioen bij de Heren. De Harmonie te Leeuwarden leent het decor van het Teater Selskip Arum (wat werd gebruikt voor de het stuk "Reade Wyn".) Voor haar eigen jubileumstuk “Robin Hood”.

April
Annika Bangma wordt biljartkampioen bij de Dames. Folkert Brouwer weer de klaverjaskampioen van Zwarte Mieke. Zaalvoetbalteam De Gekroonde Leeuw wordt kampioen in de C-poule. Het eerste Dames volleybalteam van Thrium behaald een dubbelslag door zowel kampioen te worden en de rayon beker te winnen. Wubbenus Jacobs hield weer haar plantenactie. En de Arumer Keatskoalle ging van start. Ook k.v. Willem Westra houdt haar startdag. En de de tsjerke-feest/activiteiten commissie hield voor jong en oud weer een bingo. In de Gekroonde Leeuw werden ook de nodige activiteiten georganiseerd. Zo kwam Tryater op bezoek met “Sterk Staaltsje”. Werd er Paaspop gehouden en kwam een Amerikaanse zangeres Kelley op bezoek. De v.v. Arum krijgt drie nieuwe shirtsponsors en het tweede team speelde op een spectaculaire wijze gelijk. De Arumer keeper Silas scoorde in blessuretijd. De zonovergoten Koninginnedag was, dankzij de FCA, weer een groot succes. 

Mei
Jota, Jongerein toaniel Arum,
presintearde op 6 & 7 maaie yn de Raat; De twa ienakters: "Drive-in & Mem skriuwt in boek". Zaalvoetbalteam De Gekroonde Leeuw wordt algeheel kampioen van de D & C-poule en mag vier bekers ophalen, ook It Skil promoveert naar de hoogste poule en de v.v. Arum neemt afscheid van Jouke Kuipers. Met een heuse afscheidswedstrijd wordt hij bedankt voor vele jaren (meer dan 20 seizoenen) Arum 1. de voetbalver. Neemt afscheid van het seizoen met een voetbalkamp voor de jeugd en een slotfeest voor senioren. De kaatsver. en het jeugdbestuur houd weer een groot aantal kaatspartijen. Waaronder Pearkekeatsen. De tennis ver. Organiseert inlooplessen, de vogelwacht een excursie. En op 13 mei wordt er weer een Open Podium in de herberg gehouden met Herman Erbé. De truck tour komt weer door Arum en in de Raat is er een filmmiddag voor de basisschooljeugd. Een aantal Arumers (waaronder de meeste oud-Achlumers en Tunno Schurer, Herman Erbe) mochten live bij de Conventie van Achlum aanwezig zijn.

Juni
De K.K.A. houd haar jaarlijkse Rintocht, start en finish bij de fam Walstra. Simmerjunkuierke in Arum was een succes. Veel Arumers lopen in Pingjum de Avond4daagse. Juni is de maand van ledenpartijen van de k.v. Willem Westra. N.l.: o.a. straatkaatsen en de dorpen Arum-Achlum partij met maar liefst 30 partuur. Maar Juni was ook de maand van de grote Arumer kaats successen. De Opslach (met Fedde Okkinga, Donny Broeren en Patrick Kramer) won Fries Kampioen Schoolkaatsen. Op 25 juni werd Arum Nederlands kampioen bij de jongens in eigen dorp. Jan Bauke Tolsma, Kevin Jaarsma en Jan Schurer kaatsten de sterren van de hemel.
 

0 reacties | Reageren?
 

Thrium weer bovenaan!

VRIJDAG 23 DECEMBER 2011

Bijna halverwege de competitie is het eerste Dames team van volleybalvereniging Thrium de trotse koploper met 23 punten uit 10 wedstrijden. Maar het is spannend bovenin de ranglijst van de 2de klasse. Teams uit Stiens, Grou en Minnertsga staan er maar een paar punten achter. Het tweede dames team van Thrium heeft het moeilijk in de derde klasse. zij staan negende met 9 punten uit 10 wedstrijden. zie: Thrium 

0 reacties | Reageren?
 

v.v. Arum C1 en E2 kampioen!

WOENSDAG 21 DECEMBER 2011

De C-junioren en de E2 pupillen zijn afgelopen zaterdag gehuldigd voor hun behaalde kampioensschap in de najaarsreeks 2011. Voor een verslag van het seizoen van de Arum E2-pupillen zie: v.v. Arum kampioen

 
Staand van links naar Rechts: Francis v/d Heuvel (trainer), Jorret den Breejen, Thymo Bloemsma, Noah Akkerman,
Ruurd Faber, Stefanos Tsingros, Bouke Willem Mollema, Kevin Buma en Arjan v/d Zee (leider).
Van links naar rechts voor: Dennis Pollema, Arik v/d Heuvel en Pieter Veldman.

 


 

0 reacties | Reageren?
 

Zaalvoetbalteams in zwaar weer!

WOENSDAG 21 DECEMBER 2011

De drie "Arumer" zaalvoetbal teams zijn nu bijna een halfjaar in actie. Hoewel in actie? alle drie teams kampen met te weinig spelers. Zowel It Skil, Bruinsma en De Gekroonde Leeuw hebben al een aantal wedstrijden moeten afzeggen. De Gekroonde Leeuw miste hierdoor zelfs het kampioenschap en promotie naar de hoogste klasse in Harlingen. It Skil is inmiddels gedegradeerd uit die hoogste klasse. Bruinsma staat in Franeker onderaan in de hoogste klasse. Het is de vraag of er volgend jaar nog wel drie teams in actie zijn in 2012?

0 reacties | Reageren?
 

Kerstavonddienst

MAANDAG 19 DECEMBER 2011

Zaterdag 24 december a.s. is er om 19.30 uur een Kerstnachtdienst m.m.v. De zondagsschool/ Kinderkerk en Wubbenus Jacobs in de Geref. Kerk te Arum. Voorganger is ds. J. Wessels-Nijzink.
Op 1e kerstdag is er om 9.30 uur een dienst in de Geref. Kerk  voorganger is dhr. H. Giliam, Pingjum.  

0 reacties | Reageren?
 

Sportman van het Jaar

MAANDAG 19 DECEMBER 2011

Vanaf dinsdag 27 december strijd de jeugd tot en met 14 jaar van de v.v. Arum om de felbegeerde titel Sportman van het jaar. Wie wordt de opvolger van johan Hibma. Dinsdag 27 december zijn er binnen en buitenactiviteiten. Woensdag 28 december gaat alle jeugd naar Workum alwaar in het zwembad de nodige onderdelen worden afgewerkt. Op vrijdag 30 december wordt dan het hele gebeuren afgesloten met een zaalvoetbaltoernooi in de Gymzaal. Daarna volgt de prijduitreiking van de Sportman van het Jaar. zie ook: v.v.Arum pagina
 

0 reacties | Reageren?
 

Kerstkoopavond bij de Spar

ZATERDAG 17 DECEMBER 2011

 Op dinsdag 20 december bent U van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom in de Spar voor een sfeervolle kerstkoopavond.Er kan deze avond geproefd worden van de verschillende kerstproducten uit ons assortiment en andere lekkernijen.
Geheel in kerstsfeer kunt U deze avond de feestdagen voorbereiden waarbij U maar liefst 10% korting krijgt op al Uw aankopen!

0 reacties | Reageren?
 

Bent u klaar voor de winter?

MAANDAG 12 DECEMBER 2011

Bent u klaar voor de winter?
Weet u het nog? Vorige winter? Aanhoudende sneeuw en gladheid zorgden voor chaotische toestanden. Het weer hebben wij niet in de hand, maar we kunnen ons er wel op voorbereiden. De gemeente heeft zich de afgelopen periode voorbereid op mogelijke gladheid.
Wij meten 24 uur per dag!
Komende winter gaan we werken met een nieuw gladheidsmeetsysteem. Hierbij leveren meetpunten langs de weg voortdurend informatie over wegdektemperatuur, conditie van de weg (droog, nat, of zout), neerslag en temperatuur onder het wegdek. Onze gladheidscoördinatoren lezen deze meetpunten uit en ondernemen bij dreigende gladheid actie. Meteo Consult adviseert ons en geeft eventuele gladheidswaarschuwingen door. Meteo Consult kan ook op afstand de meetpunten uitlezen. Zo kunnen wij nauwkeuriger bepalen of, waar, wanneer en hoeveel er gestrooid moet worden. Hiermee verbetert de veiligheid op de weg en tegelijk besparen we op strooikosten.
We strooien niet alle wegen, weet waar gestrooid wordt!
De hoofdroutes en ontsluitingswegen, voor zowel auto, fiets als bus, worden direct gestrooid en zo mogelijk al voor het glad wordt. Daarna strooien we de binnensteden, grote parkeerplaatsen, industrieterreinen en fietsroutes (welke niet al zijn gestrooid als hoofdfietsroute) als hier hinder is van gladheid. Woonwijken, recreatieve fietspaden en overige wegen strooien we niet. Op deze wegen komt vaak weinig verkeer. Omdat het zout niet goed wordt ingereden gaat het effect van het strooien verloren. Daarbij komt dat het strooien van alle wegen erg kostbaar is. Daarom kiest de gemeente ervoor zich vooral te richten op de gladheidbestrijding op de doorgaande en veelgebruikte routes om de doorstroming en bereikbaarheid in onze gemeente zo goed mogelijk te houden.
Voorbereid op pad
De meeste mensen bereiden zich goed voor op de winter, ze hebben winterbanden of speciale kleding. Maar u kunt meer doen om veilig op pad te gaan. Op onze website kunt u zien welke wegen gestrooid worden. Zo kunt u bekijken of alle wegen van uw route naar het werk of naar school gestrooid worden. We raden alle weggebruikers aan om zoveel mogelijk de wegen te gebruiken die onder de strooiroute vallen.
Zelf uw stoep schoonhouden
Stoepen worden niet door de gemeente gestrooid. Wij vragen onze inwoners om zelf de stoep voor en naar hun woning begaanbaar te houden. Denkt u er op tijd aan om sneeuwschuivers en strooizout te halen? Bij aanhoudende sneeuw en gladheid is hier soms moeilijk aan te komen. Helpt u ook uw oudere of gehandicapte buren het pad naar hun woning schoon te houden?
Bedankt voor uw hulp!
Ondanks onze inzet om de gladheid goed te bestrijden, kunnen we niet overal tegelijk zijn. Maar met een beetje hulp van u kunnen onze strooiploegen hun werk efficiënter en dus sneller doen. Wat kunt u doen?
• Uw auto van de openbare weg halen, zodat de gemeentelijke strooiwagens ruim baan hebben.
• Gladheid op voetpaden grenzend aan uw perceel zelf aanpakken.
• Verkeersinformatie op radio, televisie en internet in de gaten houden; de media waarschuwen u ruim van tevoren voor gladheid.
• De strooiroutes volgen en geen ‘binnendoor’ wegen nemen.

Ga naar www.gemeentesudwestfryslan.nl  om te kijken welke wegen op uw (dagelijkse) route gestrooid worden. Ga naar Leven & Wonen  Leefomgeving  Veiligheid  Gladheidsbestrijding of zoek op gladheid. U ziet dan een kaartje waarin u kunt inzoomen op uw dorp, stad of route. Als de weg groen of rood gemaakt is, wordt er in uw straat/ op uw route gestrooid. De groene route is de fietspadenroute, de rode geeft de route voor gemotoriseerd verkeer aan. De wegen die niet gemarkeerd zijn, horen niet tot de strooiroute.
U kunt de strooiroutes ook inzien op onze gemeenteloketten. Voor meer informatie; bel het Gemeenteloket 0515-489000.

0 reacties | Reageren?
 

Kampioen?

MAANDAG 12 DECEMBER 2011

De C-junioren van de v.v. Arum konden afgelopen zaterdag officieel kampioen worden. Maar helaas de wedstrijd werd afgelast. Nu wordt de thuiswedstrijd tegen JVC Bolsward komende zaterdag gespeeld. Ook Arum E2 kan nog kampioen worden! zij wonnen hun wedstrijd afgelopen zaterdag met 1-0 en kwamen daarmee bovenaan in de stand. Komende zaterdag wordt, zoals het nu staat, de kampioenswedstrijd thuis tegen Wardy gespeeld. Arum 1 en 2 werden ook afgelast. Arum 1 speelt komende zaterdag de inhaalwedstrijd tegen de Walde in Oudega (GS). Zie voor het laatste nieuws en programma: De v.v. Arum pagina's
 

1 reactie | Reageren?
 

Winterkonsert Wubbenus Jacobs

DONDERDAG 8 DECEMBER 2011

Op 11 desimber 2011 hald Wubbenus Jacobs har  "Winterkonsert" yn'e Griff. Tsjerke. Oanfang 16.00 oere. Tagong fergees. Nei ôfrin in kollekte. Sjoch ek: Programma Winterkonsert

0 reacties | Reageren?
 

Kaarten NK, WC en WK-afstanden

WOENSDAG 7 DECEMBER 2011

U kunt dit jaar ook weer kaarten bestellen via de IJsvereniging voor de volgende evenementen die in Thialf worden gehouden: n.l.: 
NK allround 4 & 5 febr. 2012, 
I.S.U. WorldCup 2,3 & 4 maart 2012 
I.S.U. WK afstanden 22 t/m 25 maart 2012.
 
Kaarten kunt u bestellen voor 18 december 2011 via Jan van der Tol (tel. 641649 of mail; j.n.tol@planet.nl

Het bestuur van de IJsvereniging Arum

0 reacties | Reageren?
 

Kwartet-Schaatsen 2012

WOENSDAG 7 DECEMBER 2011

Onze schaatstrainingsclub nodigt jou uit om samen met vrienden en vriendinnen een paar schaatstrainingen mee te doen. Je krijgt les van een echte schaatstrainer en je mag alle 4 lessen gratis volgen. Op deze manier kun je eens uitproberen of het schaatsen misschien wat voor jou is. We schaatsen op de 333 m. baan in Thialf, dus ook de bochtentechniek wordt geoefend. Deze lessen zijn voor jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar .Op Zat. 7, 14 , 21 en 28 JANUARI 2012 van 11.30 – 12.30 uur
Je hoeft je van te voren niet aan te melden.

Het bestuur van de IJsvereniging Arum
 

1 reactie | Reageren?
 

De Arumer Winterspelen!!!!

DINSDAG 6 DECEMBER 2011

Op vrijdagmiddag 16 december halen we de winter in de gymzaal. We gaan dan leuke spelletjes doen. voor de groepen 1 t/m 4 o.a. rendier vangen, schaatsen, kerstboom versieren. Voor de groepen 5 t/m 8 kerstman scheren, Sneeuwballen gevecht en Ijshockey. Wil je meedoen geef je dan snel op voor 8 december bij Klaske Elzinga en of Tiete-Fokje van Eijk. Inleg 3 euro.
Groep 1 t/m 4 13.30-15.00 uur in de gymzaal
Groep 1 t/m 4 15.30-17.00 uur in de gymzaal

Ook zijn we op zoek naar hulpmoeders/zus/buurvrouw/beppe

 

 

 


 

0 reacties | Reageren?
 

Jaarvergadering IJsclub Arum

DINSDAG 6 DECEMBER 2011

Op donderdag 15 december 2011 's avonds om 20.00 uur houdt de IJsvereniging Arum haar jaarvergadering. In Herberg De Gekroonde Leeuw. Met o.a. weer de verloting van een rollade, taart en oranjekoek.  

0 reacties | Reageren?
 

Sinterklaas bij de Spar

MAANDAG 5 DECEMBER 2011

Afgelopen vrijdag was Sinterklaas op bezoek bij de Spar. Wie dat wilde kon met Sinterklaas op de foto. Hiervan werd gretig gebruik gemaakt. Foto's staan in het album: Sinterklaas bij de Spar.

0 reacties | Reageren?
 

Voetbal-Pieten bij v.v. Arum jeugd

VRIJDAG 2 DECEMBER 2011

Afgelopen maandag ( 28 november) werden de F en H pupillen bijzonder verrast op een hun gezamenlijke training. De voetbalpieten kwamen het kunstveld op rennen en wilden graag even meetrainen. Dat vonden de trainers en bovendien de kinderen natuurlijk helemaal niet erg! Op de vraag of de voetbalpieten een beetje konden voetballen waren een aantal kinderen het unaniem eens: Nee! Na de training namen de pieten de jeugd mee naar de kantine waar ze allemaal snoepgoed en wat te drinken kregen. Nadat de kinderen het drinken op hadden klonk er luid een sinterklaaslied in de hoop dat er ook nog een pakje voor een iedereen uit de zak van de pieten kwam. En ja! Na een applaus van ouders en trainers kregen iedereen welverdiend een prachtig cadeautje. Iedereen was blij met het cadeautje nadat ze deze vliegensvlug hadden uitgepakt! Tijd voor de pieten om weer te gaan want ze hadden natuurlijk nog veel meer op het programma! De pieten lieten achteraf weten een hele mooie training te hebben gehad bij de v.v. Arum en bedanken de trainers en jeugdspelers voor de mooie avond! Zie voor de foto’s: Pieten v.v. Arum
Jeugdcommissie v.v. Arum
 

0 reacties | Reageren?
 

v.v. Arum verder met Kerst!

VRIJDAG 2 DECEMBER 2011

Kerst Heida is ook het volgend seizoen 2012-2013 trainer bij de zaterdag 4e klasser v.v.Arum. Het contract met de Harlinger hoofdtrainer Heida is dus met een jaar verlengd. Het contractoverleg verliep zeer voorspoedig en kon dus ruim voor kerst worden afgerond. zie ook: v.v.Arum pagina

0 reacties | Reageren?
 

Terug naar bovenLinksYn omkriten