Arum Friesland

Op de valreep!

MAANDAG 5 MAART 2012

v.v. Arum 1 speelde afgelopen zaterdag een draak van een wedstrijd thuis tegen Beetgum. Bij rust had Arum volgens de kenners al met minimaal 4 -0 voor moeten staan. Na rust kwam Beetgum terug tot 2-1. Arum had daarna genoeg mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen. Maar het vezier stond bij een aantal spelers niet op scherp. Vijf minuten voor tijd kreeg Arum het lid op de neus. Een blundertje in de verdediging werd genadeloos afgestraft. Maar het werd nog erger. in de laatste minuut maakte Beetgum zelfs 3-2. Gelukkig kon Arum in blessuretijd via Jeroen van Dellen nog een terecht gelijkspel uit het vuur slepen. Arum 2 blijft het goed doen en blijft dankszij een 4-0 overwinning op Leeuwarden Zwaluwen, koploper.
De overige v.v. Arum teams starten volgende week met hun voorjaarscompetitie!

4824 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?