Arum Friesland

Spektakel tegen koploper

ZATERDAG 8 FEBRUARI 2014

Op 7 december speelde v.v. Arum 1 haar laatste wedstrijd. Daarna werden de wedstrijden elke keer afgelast. En dan nu meteen tegen de koploper Wolvega en met een waslijst aan blessures. En dan toch nog heel dicht bij de winst. Bij rust leidde Arum al verrassend met 2-1. Arum scoorde alle goals. Twee keer was het Ijsbrand Dijkstra en een eigen goal van Arum. Na de rust werd 2-2. Vervolgens kwam Arum via Kevin Jaarsma en Jan Bauke Tolsma op een 4-2 voorsprong. Een stunt hing in de lucht. Helaas ging het in de laatste minuten mis en werd het nog 4-4 in een waar spektakel. "Een gekkenhuis" zo sprak trainer Thon van Loon. bij Arum was Jeroen van Dellen overigens de uitblinker. Komende zaterdag speelt Arum uit tegen AVC (Sexbierum) op kunstgras. Zie voor een uitgebreid verslag: hier

5201 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?