Arum Friesland

Arum verliest derby.

MAANDAG 17 MAART 2014

Tot de 1-0 voor Arum, overigens een prachtige treffer van Nico Bruinsma, was het nog een wedstrijd. Binnen 5 minuten werd de wedstrijd weggeven en stond Makkum 2-1 voor bij de rust. In de 2e helft was het alleen Makkum wat de klok sloeg het werd uiteindelijk 4-1. En dat was ook een terechte uitslag. Arum verliest hiermee de aansluiting met de top vijf en zal voorlopig in de grijze middenmoot moeten plaatsnemen. De overige teams van de v.v. Arum kwamen ook in actie. Arum F1, voor de winterstop nog MP1, won af getekend met 13-0 bij Leovardia. Verder wonnen de MP1, E1, D1 en B1 hun wedstrijden. Arum E2 verloor sneu na een 3-1 voorsprong. Arum 2 speelde een prima wedstrijd tegen de koploper de Walde maar verloor uiteindelijk net met 2-0. zie voor komende programma, de v.v. Arum pagina op deze site! Zie voor prachtige foto's van de wedstrijd Arum 1- Makkum 1 op de site van Henk Bootsma, klik hier

4689 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?