Arum Friesland

Arum gelukkig met gelijkspel.

MAANDAG 8 DECEMBER 2014

Arum 1 speelde afgelopen zaterdag onder mooie omstandigheden thuis tegen polderploeg Tollebeek. Al snel kwamen de Arumers op voorsprong door Jan Bauke Tolsma. Maar daarna creëerde Tollebeek meer kansen dan Arum. En was het 5 minuten voor het einde van de wedstrijd 2-1 voor de Polderboys. Via een vrije trap van Willem Miedema werd het 2-2 in de 86e minuut. Met dit resultaat blijft Arum voorlopig knap derde. Komende zaterdag ontvangt Arum in eigen huis mede-koploper Oudehaske om 14.30 uur. dit is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Voor prachtige foto's van deze wedstrijd verwijs ik u naar de facebook pagina van Klaske Elzenga

Op doelsaldo......
Van de overige teams was het afgelopen zaterdag spannend voor met name de F1-pupillen en de C-junioren. Arum F1 won met 3-0 van Blauwhuis. En verloor dus geen wedstrijd. Pakten 31 punten uit 11 wedstrijden maar werden toch geen kampioen. Het saldo was t.o.v. Heeg E2 niet toereikend. F1 kwam 20 goals te kort. Dat gold ook voor de C-junioren. Zij worden waarschijnlijk ook tweede omdat hun doelsaldo (bijna 40 doelpunten) niet goed genoeg is t.o.v. Langweer. Hoewel deze ploeg dus komende zaterdag nog moet inhalen, en zich dan pas kampioen mag noemen! Verder was er winst voor de A- & B-junioren, De D- en F2-pupillen. Binnenkort na de inhaalzaterdagen van 13 en 20 december een korte terugblik wat betreft de jeugdteams en vrouwen wat betreft de Najaarsreeks!
Zie voor foto's Arum F1 van afgelopen zaterdag ook op FACEBOOK pagina van Klaske Elzenga.

3686 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?