Arum Friesland

It Skil strijdt mee om de prijzen?

VRIJDAG 6 FEBRUARI 2009

Zaalvoetbalteam Cafetaria It Skil, alias “De Zwarte Schapen” speelt in de 2e competitie van dit seizoen weer in de C-poule. Na de degradatie uit de B-poule moet het team de draad weer oppakken. Na twee wedstrijd is wel duidelijk geworden dat It Skil zeker weer aanspraak zal willen maken op de prijzen! De eerste twee promoveren naar de B-poule!
In de eerste wedstrijd begin januari tegen Ronald Zwart Auto’s kwamen de Zwarte Schapen 2-0 achter. Maar het team bleef rustig door voetballen. En via Thon, Tim en Anno werd het zelfs een 3-2 voorsprong. Een prachtige actie van Emiel Boogaard bracht de besllissing in deze wedstrijd. Een prima 4-2 overwinning. Afgelopen maandag 2 februari speelde It Skil tegen Roel’s Multiservice. En de Zwarte Schapen was helemaal compleet. En dat was nog niet voorgekomen dit seizoen. De jongens hebben er zin in. Het bleef in deze wedstrijd lang 0-0. Maar goog old Thon maakte vlak voor rust de 1-0 met een gericht schot. In de tweede helft bleef het lang 1-0 en dus spannend. Pas in de laatste minuten vergrootte Arum de voorsprong naar 3-0. De 2-0 was een pass van Lieuwe naar voren. Deze bal kreeg zoveel effect mee dat hij voor de voeten van Tim viel. Die dit kansje afmaakte met zijn chocoladebeen. Uit een prima lopende aanval werd het door Tim ook nog 3-0. voorlopig staat It Skil tweede in de stand. De Zwarte Schapen hebben een druk programma de komende weken. Want zowel 13, 20 alsmede 27 februari moet men in actie. De 13e gelijk al met een topper de nummer 1 (Siersema Vlaggen) tegen 2! De wedstrijd begint om 21.10 uur. Iedereen is welkom tijdens de wedstrijd. Ook na een wedstrijd kunt u de jongens ontmoeten tijdens de nu al legendarische “Après Skil”.(met bittergarnituur)

5926 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?