Arum Friesland

It Skil op promotiejacht.

DONDERDAG 26 MAART 2009

Op 13 februari j.l. won It Skil met 5-3 van Siersema Vlaggen, een week later werd Team Gulf met 7-0 aan de kant gezet. De laatst gespeelde wedstrijd tegen Bakkerij Overzet werd een 4-4 gelijkspel. Hier het wedstrijd officiële wedstrijd verslag
Het leek gezien de stand in poule C een makkie te worden voor It Skil dat fier bovenaan stond. Maar ze waren even vergeten dat Overzet uit ouwe rotten bestaat die soms wel degelijk kunnen voetballen. It Skil ging direct in de aan¬val en zette de bakkersknechten onder druk. En na twee minuten maakte Tim Jaarsma met een prachtig schot al 1-0 (het ie van sien Opa trouwens). En drie minuten later had Tim de stand al op 2-0 gebracht. Toen It Skil wat te veel aandrong was daar het locomotiefje van Overzet, Jan Stienstra, die de stand te¬rugbracht naar 2-1. Maar ja, toen was hij er weer: Tim Jaarsma nam de bal in een keer op zijn dodelijke linkervoet en het was 3-1. De mannen van Overzet ga¬ven echter nog lang niet op en toen Pe¬ter Hartogs in de vijfde versnelling door het midden op kwam was het 3-2. Het bleef ook in de tweede helft een leuke partij voetbal maar Overzet bleef eerst achter de feiten aan lopen. Dit keer was het Anno v.d. Veen die de voorsprong weer vergrootte: 4-2. Even dacht It Skil op fluweel te zitten, maar dat was onte¬recht, de aalgladde Antoon Elzinga tikte 4-3 binnen en de spanning steeg. Hele¬maal toen Peter Hartogs er ook nog eens een keer 4-4 van maakte. Het werd de laatste vijf minuten billenknijpen voor beide ploegen
nog kan¬sen; Tim Jaarsma joeg nog een bal op de paal en Overzet had de pech om net in de eindzoemer te scoren en dat telt niet. Het bleef 4-4 en dat was wel een terechte eindstand.

5726 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?