Arum Friesland

Klinkende overwinning Arum 1

MAANDAG 21 SEPTEMBER 2009

Afgelopen zaterdag speelde v.v. Arum 1 tegen de uit 3e klasse gedegradeerde Rottevalle. Maar won met maar liefst 5-1. Grote smet op deze wedstrijd waren de 8 gele kaarten. Eerlijk verdeelt over beide teams.
Trouwens de wedstrijd had twee gezichten. De eerste 20 minuten waren duidelijk voor de Rottevalle. zij scoorden dan ook terecht de 0-1. Daarna hadden ze alle kans om de score uit te breiden. Vijf minuten voor tijd sloeg Arum toe. Via een prachtige pass van Rutmer Foppema, maakte Tjeerd Hoekstra de 1-0. Vlak voor rust maakte de Arum spits IJsbrand Dijkstra de 2-1. Vlak na rust mocht Andre Harder middels een penalty aanleggen voor de 3-1. Hij schoot beheerst raak. daarna was het Arum wat de klok sloeg en kon de wedstrijd heerlijk uitcounteren. via Mark Reinsma en IJsbrand werd uitslag 5-1. Arum staat na 3 wedstrijd (op doelsaldo) knap tweede in de stand. bij de doelpuntenmakers misten we nog wel een naam n.l.: Folkert Bruinsma. Was hij aan het vissen? nee, een enkelblessure hield hem aan de kant. Komende zaterdag speelt Arum uit  tegen Ternaard.

Voor de uitslagen en programma van de voetbalvereniging zie de v.v. Arum pagina's

5127 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?