Arum Friesland

Spektakel in 25 minuten

MAANDAG 26 OKTOBER 2009

Afgelopen zaterdag moest het vlaggenschip der v.v. Arum voor 25 minuten aantreden te VIOD uit Driesum. Het betrof het uitspelen van de wedstrijd die destijds op 3 oktober werd gestaakt wegens een zware blessure van Andre Harder. Trouwens verheugend was het dat Andre alweer enigszins lopend zaterdag tot het publiek behoorde. De stand bij het staken was 2-2. In de deze 25 minuten gebeurde meer dan in menig hele wedstrijd. Arum kwam na 5 minuten spelen op een prachtige 3-2 voorsprong. Wie anders dan Folkert Bruinsma scoorde beheerst. Viod ging daarna volop in de aanval. Hierdoor kreeg Arum meer ruimte voorin. Er ontspon zich dus een aantrekkelijke “wedstrijd”. Met nog een ongeveer 5 minuten te gaan kreeg VIOD een vrije trap. Deze werd prima voorgetrokken en werd koppend afgemaakt. Maar daar bleef het niet bij. Enkele minuten later werd een Arum speler in het strafschopgebied neergeduwd. De scheidstrechter, nota bene uit Roden, gaf een penalty. Maar deze werd helaas gemist. Zelfs in de laatste minuut kreeg Arum nog een prima mogelijkheid. Maar de eindstand bleef 3-3. en zo blijft Arum knap vijfde in de 4e klasse B.

5233 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?