Arum Friesland

Gelijkspel voor v.v. Arum

ZATERDAG 22 JANUARI 2011

De winterstop is voorbij. Tenminste voor het eerste elftal van de v.v. Arum. Zij moesten zaterdag de inhaalwedstrijd tegen Foarut uit Menaldum spelen. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk terecht 2-2 in Arum. Arum kwam, ondanks het missen van een aantal basisspelers, sterk uit de startblokken. Arum kreeg voor rust dan ook de nodige kansen. Maar o.a. IJsbrand Dijkstra had het vizier nog niet op scherp staan. Foarut, dit seizoen getraint door Pope Leffring (vorig jaar nog trainer bij Arum) maakte de kansen wel af. En zo was het bij rust terecht 2-0 voor de Menaldumers. Na rust scoorde Folkert Bruinsma al snel de aansluitingstreffer. En halverwege de tweede helft scoorde goaltjesdief IJsbrand de 2-2. Arum ging daarna voor de winst. Dat betekende dat het een open wedstrijd werd. Kansen kwamen er aan beide kanten. In de allerlaatste minuut was Michiel de Boer er nog het dichtst bij. Een niet te missen kans belandde op de binnenpaal.

5003 keer bekeken | 0 reacties | Reageren?